Az LMP kiborítaná a Nemzeti Választási Bizottság elnökét

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2017. okt. 08., 16:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Addig fognak népszavazási kérdéseket küldeni, amíg az elnök idegességében le nem mond.

Az LMP a paksi bővítés leállítását szeretné elérni, ezért sorra küldik be az erre vonatkozó népszavazási kérdéseiket, amelyeket az NVB rendre vissza is dob. Ungár Péter, a párt országos elnökségének tagja vasárnap beszélt arról, hogy a beruházáshoz szükséges több ezer milliárdos orosz hitelből minden egyes magyar családra több millió forint jut, a Fidesz-kormány mégis folytatni akarja Paks bővítését. Véleménye szerint ezt azért csinálják, mert az uniós források elapadását követően minden lehetőséget meg akar ragadni a Fidesz, hogy pénzhez jusson.

false
szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2017. okt. 08., 16:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  yoyo
  2017. október 09., hétfő 13:50
  bétom, ez sajnos nem igaz. Tévednek, akik ezt a mantrát rágják.
  A NER prímán tovább fog működni akkor is, ha véget ér az uniós támogatás, ha "már mindent elloptak".
  Lesz egy új arisztokrácia, amely nemcsak jachtokat és aranyozott cipősszekrényeket halmozott, hanem a teljes magyar gazdaságot, nagyvállalatokat, üzleteket, földeket, szállodákat, médiát, mindent, ezeken keresztül az idők végezetéig bőséges profitjuk származik, és birtokolni fogják a társadalom manipulálásának minden fontos csatornáját.
  Azok, akik a NER-nek köszönhetik a pozíciójukat, soha nem fognak szembefordulni azzal a rendszerrel, amely egyedüli garanciája a kiváltságos helyzetüknek.
  Akik pedig nem élveznek semmiféle személyes előnyt, de látják a náluk szarabb helyzetben levőket, azok attól rettegve, nehogy ők is a gödör alján kössenek ki, azok pont úgy fognak viselkedni, ahogy az ország lakóinak tekintélyes része, egy nemzeti konzultációval, egy migránsfenyegetéssel, egy lelkesítő foci ebé sikerrel, egy nolimpiai álomgyilkossággal jól egyberánthatók mint büszke, rettegő magyarok.
 2. 4
  bétom
  2017. október 09., hétfő 10:53
  Addig létezik Fidesz, amíg van mit lopni és ezt ők is tudják!
 3. 3
  galambocskám
  2017. október 09., hétfő 06:16

  "Az LMP kiborítaná a Nemzeti Választási Bizottság elnökét."

  Az ungár - az LMP országos elnökségének tagja - feltehetőleg a Szél-kormány leendő minisztere.  Nem lehetne a fidesz riválisát egyenesen a játszótéren keresni?
 4. 2
  rworse
  2017. október 08., 19:03
  Gyógyspametefű.
 5. 1
  galambocskám
  2017. október 08., 18:01
  Felesleges a paksi bővítés hiszen van áram a konnektorban.

Komment írásához