Beszántják a Magyar Időket, hogy ne versenyezzen az újrainduló Magyar Nemzettel

szerző
- palosm -
publikálva
2018. aug. 07., 09:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Visszavétel.

A Népszava azt írja a napilappiacra közelről rálátó forrásra hivatkozva, hogy a Nyerges Zsolthoz került Magyar Nemzet újraindul. Ebből következően a Magyar Idők megszűnik.

A lap informátora így fogalmazott: „A politikai napilapok piaca olyan kicsi Magyarországon, hogy nem lenne semmi értelme megtartani a Magyar Időket." Illetve: El tudná bárki képzelni, hogy mostantól majd a kormánypárti újságolvasó kér egy Magyar Nemzetet és egy Magyar Időket is? Teljesen életszerűtlen lenne, a jobboldalon ráadásul a Magyar Nemzet még mindig sokkal erősebb márka, mint amilyenné a Magyar Idők válni tudott. Ezt el kell ismerni.”

false

Vagyis a HírTv után újabb médiatermék kerül vissza a fideszes igazságtétel jegyében a magát előszeretettel „polgárinak” meg „kereszténydemokratának” nevező oldalhoz.

A Magyar Nemzet alapításának 80. évfordulója éppen augusztus 25-én lesz, lehet, hogy már akkor megjelenne a lap. Ez szűkös időkeret, de mivel egy meglévő szerkesztőséget („szerkesztőséget”), jelesül a Magyar Időkét kell átejtőernyőzni, nem kivitelezhetetlen.

Pár napja az az értesülés is kering a sajtóban (az igaziban), hogy a kormányközeli tulajdonban lévő mandiner.hu portál úgy indítana új hetilapot, hogy lehetőség szerint megszerezné a Heti Válasz korábbi előfizetőit. (Egyébként nem lehet, hogy ezt az új hetilapot véletlenül Heti Válasznak fogják hívni? Nem lepődnénk meg annyira.)

 

szerző
- palosm -
publikálva
2018. aug. 07., 09:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
médiahekk
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 10
  rworse
  2018. augusztus 07., kedd 13:25
  Kár lenne összeolvasztani, jó orbánypárti megvesz öt orbánypárti napilapot is naponta. Én megvennék tízet is.
  Mindenesetre, látszani vélik, hogy a kapituláció jegyében Simi nem véletlenül nem adta el a lapjait, hanem szüneteltette, így már nem kell foglalkozni a régi szerkesztőséggel az átvételnél, mint a Hírt TV esetében.
  Különben, ahhoz, hogy a Magyar Idők átmagyarnemzetüljön, egy dolog kell, egy tördelőszerkesztő. Nemhogy az augusztus 25. nincs veszélyben, hanem tíz perc az egész, kicserélik a címfejeket meg a tipográfiát, oszt jónapot. Meg a cégtáblákat a szerkesztőség épületén, de azt nem sietném el, mert sose lehessen tudni ezeknél a nemzethy nemoligarcha nemoffshorehuszár nemstrómanoknál, ha a Nyerges vagy a Méhszaros is megvadul mint egy Simcsicska, lehet elölről kezdeni a Magyar Idők gründolását újra. Ugyanezért az ECHO-t is meg kell tartani a Hír TV mellett, külön strómani kézen, mert hát egyszere ketten csak nem simcsicskulnak el, ha meg igen, akkor már úgyis nagy a baj, az már a patkányok süllyedőhajóelhagyása lesz.
 2. 9
  szegedi789
  2018. augusztus 07., kedd 12:32
  Vagy a Magyar Idők fuzionál a Nemzettel, és újraszülik a Napi Magyarországot.
  Esetleg Magyar Nemzety Idők. A MaNI.

 3. 8
  szegedi789
  2018. augusztus 07., kedd 12:04
  Szerintem meg csak a szerény képzelőerővel megáldott, kishitű ballib közönség nem képes megenni egy x+1 fogásos lakoma után még egy tálca zserbót, fél dobostortát, valamint pár tábla mogyorós csokit. Csak fantázisdúsan, ha kérhetem !
 4. 7
  harcolj
  2018. augusztus 07., kedd 11:42
  Lovas köztörvényes antiújságíró volt, akkor is hazudott ha igazat mondott. Nem véletlenül rókáztak egymással Bayerrel, a múmia magyar hangjával Stefkával és egyéb szavanemhihető DNS-selejtekkel.
 5. 6
  sachs
  2018. augusztus 07., kedd 11:28
  Utoljára tízegynéhány évvel ezelőtt vettem Magyar Nemzetet. Hogy lássam, mi van a másik oldalon. Ne véleménybuborékban éljek (én hülye). Már nem emlékszem, hogy az első Orbán kormány vagy Medgyessy alatt volt-e. Na, ebben a számban volt a Lovas István-féle pincepatkányos cikk. Egy hosszan kifejtett allegória arról, hogy az baloldal (mint pincepatkány) a közcsatornák eldugulása miatt a latrinákból a felszínre tör, és mindenkit mag akar fertőzni.

  Említésre méltó még, hogy az mno főoldalán évekig látható volt egy animált gif, amiben Sztálin és Gyurcsány tűnt át egymásba periodikusan.

  Ennyit a nemes hagyományokról. Jobb a buborék.
 6. 5
  harcolj
  2018. augusztus 07., kedd 11:25
  Érdemes belenézni a megyei hírlapokba is időnként, na ott még nem tartanak a kádárizmusnál, csak a sztálinizmusnál. Beszarás tényleg ami ott megy.
 7. 4
  harcolj
  2018. augusztus 07., kedd 11:23
  Tüll Attila ezekkel a reklámokkal igazi hányadék. Valaki rúgja már seggbe, inkább gyűjtünk neki, ha még ez a pénz hiányzott neki.
 8. 3
  harcolj
  2018. augusztus 07., kedd 11:20
  A pocakos G... azért zabál annyit, hogy az újságot ne kelljen tartani. Ezáltal aztán nem látszik a nagy bendője, mert olvasni persze nem szokott. Ha fotózzák megint az Agyaridőkkel, kéne szólni ne mindig ugyanazt a számot adják oda neki.
 9. 2
  tiszapolgári
  2018. augusztus 07., kedd 11:06
  „Harry Potter fantasy. A liberális sajtó szeretne egymásra haragítani minket, ami elég nehéz, hiszen éppen hogy jó a kapcsolat, a Magyar Idők segíti ki a Magyar Nemzetet, és ezért mi köszönettel tartozunk” – reagált Szikszai „Potter” Péter a légből kapott mendemondára.
 10. 1
  naki
  2018. augusztus 07., kedd 10:52
  Ne beszéljetek hülyeségeket! A "fideszes igazságtétel" kifejezés értelmezhetetlen, nem létezik. Ha még nem tanultátok meg, mert túl fiatalok vagytok, vagy már elfelejtettétek, mert szenilis vén trottyokká váltatok, akkor is égjen az agyatokba, hogy a FIDESZ a lopás, csalás, hazudozás, lefizetés, korrumpálás, nemzetmegvezetés, félfasiszta diktatúra szinonimája. A FIDESZ - maga Orbán Viktor. Ennyi nem elég!?

Komment írásához