Deutsch Tamás elítélte az intézményesített zaklatást, de nem azt, amelyikre először gondolnál

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 11., 13:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A zaklatásról is Brüsszel, Soros meg a migránsok jutottak eszébe.

Elég volt az intézményessé vált politikai zaklatásból, amelyet az Európai Unió Magyarországgal szemben gyakorol – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

Kifejtette: folyamatossá és gyakorlattá vált, hogy az uniós támogatási források megvonásában testet öltő fenyegetéssel, támadásokkal, politikai „hisztivel” akarják Magyarországot arra ösztönözni, hogy változtassa meg a bevándorlással kapcsolatos elutasító álláspontját. A zaklatásnak az élet egyetlen területén, így a politikában sincs helye – hangsúlyozta.

Deutsch Tamás azt mondta, hogy az Európai Unió szabad és szuverén országok együttműködése, nem egy részvénytársaság, amelyben a főrészvényesek – Soros György és az unió vezető politikusai – utasításokat adnak a többieknek.

Orbán Viktor fogadja Soros Györgyöt 2010-ben

Orbán Viktor fogadja Soros Györgyöt 2010-ben

Fotó: Pelsőczy Csaba/Miniszterelnökség

A képviselő megjegyezte, az unió vezetői politikai tárgyalásokat folytatnak egy olyan emberrel, aki nem politikai tényező, de erős befolyást szeretne saját magának szerezni. Soros Györgyöt többször állam- vagy kormányfőként kezelik és fogadják őt a politikusok Brüsszelben.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 11., 13:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  tiszapolgári
  2017. november 11., szombat 21:38
  A képviselő úr a sajtótájékoztató után bement a mosdóba, valószínűleg azért, hogy bepúderezze magát, mert amikor kijött, porcukorra emlékeztető, fehér folt volt az orra hegyén. Az újságírók akkor már nem voltak ott, így csak maga elé dünnyögte, hogy „az ország vezetői politikai tárgyalásokat folytattak olyan emberekkel, akik nem politikai tényezők, de erős befolyást szeretnének saját maguknak szerezni. Gaith Pharaont és Adnan Polatot többször is kitüntetett figyelemmel kezelték és fogadták a politikusok és családtagjaik Budapesten. Pedig ez egy szabad és szuverén ország, nem egy családi és baráti vállalkozás, amelyben a családfő utasításokat ad a többieknek.”

 2. 2
  rworse
  2017. november 11., szombat 18:19
  A grrreselyű "természetesen" szokásához híven hazudik.

  Tompikát meg igazán zaklathatná egy tucat felajzott homoszexuális gorilla.
 3. 1
  galambocskám
  2017. november 11., szombat 15:07
  ".. az Európai Unió szabad és szuverén országok együttműködése, nem egy részvénytársaság, amelyben főrészvényesek – Soros György és az unió vezető politikusai – utasításokat adnak a többieknek."

  "... az unió vezetői politikai tárgyalásokat folytatnak egy olyan emberrel, aki nem politikai tényező, de erős befolyást szeretne saját magának szerezni. Soros Györgyöt többször állam- vagy kormányfőként kezelik és fogadják őt a politikusok Brüsszelben."

  Nem szeretne szerezni erős befolyást, olyanja van.

  Ettől eltekintve tökéletesen egyetértek tompikával. Mostan.Komment írásához