Karácsony: „Akinek több óriásplakátja van, az gátlástalanul hazudozhat”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 09., 16:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Az MSZP–Párbeszéd-szövetség törvénymódosítást kezdeményez, hogy a jog erejével kényszerítse ki: a két legesélyesebb miniszterelnök-jelölt a parlamenti választás előtti pénteken üljön le vitatkozni.

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a Corvinus Egyetem főépülete előtt tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy egyre kevesebb értelmes vita van a magyar közéletben; akinek nagyobb a hangereje és több óriásplakátja van, az gátlástalanul hazudozhat, mert nem kell szembesülnie az ellenérvekkel.
Ha már a demokrácia íratlan szabályai nem kényszerítik ki a vitát, és Orbán Viktor miniszterelnök úgy érzi, megkerülheti a nyilvánosságot, akkor törvénnyel szeretnék kikényszeríteni a vitát – indokolta kezdeményezését a politikus, aki jelezte: készen áll a vitára, és kihívja arra Orbán Viktort.

false

 

Fotó: MTI – Balogh Zoltán

Orbán helyett a Fidesz-frakció reagált, közleményükben ezt írják: „Karácsony Gergely inkább a gazdáját, Soros Györgyöt küldje vitára. Karácsony Gergelyről kiderült, hogy Soros emberei veszik körül, tanácsadó testületének kétharmada valamilyen módon kapcsolódik a Soros-alapítványhoz, illetve a Soros-hálózathoz. Soros célja pedig az, hogy bevándorlóországgá változtassa Magyarországot is.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 09., 16:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  rworse
  2018. február 09., péntek 18:38
  A migráncsbrüsszelsorosvona témák mellé Karácsony is erősen mindennapilag belekerült az Orbánmédiába, amióta a legfőbb miniszterelnökjelölt lett. Csak róla egyelőre mást nem tudtak kitalálni, mint hogy áruló, ezért azt szajkózzák hetek óta. Ja, meg az ENSZ is persze odakerült BrüsszelSoros mellé.  pszeudo Guillaume Apollinaire:
  Piramis

  erőszakolóterroristanemkereszténymigráncsmobiltelefonjamibőlvan
  kozmopolitabrüsszelkvótamegállításnemleszünkgyarmat semmitisztségremegnemválasztottsorostervstop
  buzivonamuzulmántitkosügynök
  árulókarácsony
 2. 2
  Kovacs
  2018. február 09., péntek 19:01
  És akkor majd márciusban megjelenik Robert Menasse A főváros címmmel a regény, amelyben a magyar brüsszeli demokraták nacionalista ármányaival kell szembenéznie az olvasónak, hogy miért nem stimmel ez az EU, Robert Menasse ki lesz tiltva, mint Magyarpország lejáratója... Nagy bulik várnak a népre. Az a könyv lesz a legjobb plakát, ha rendes recenziót kap. Hátha legalább az értelmiség észre tér...
 3. 3
  tiszapolgári
  2018. február 09., péntek 19:52
  „Karácsony Gergely inkább Soros Györgyöt küldje vitára”

  Ha jól értem a nagy tudású Fidesz-frakciót, akkor Orbán csak úgy megy el a vitára, ha Soros lesz a kihívója. Ez jó jel, mert ezek szerint Orbán mégsem az a svihák, mint aminek hittem, hanem bátran a szemébe néz annak, akivel évek óta ijesztgeti a rossz gyerekeket.
 4. 4
  rworse
  2018. február 09., péntek 21:45
  tiszapolgári
  "Ha jól értem a nagy tudású Fidesz-frakciót,..."

  Mit ért maga a tompa agyával? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!
 5. 5
  tiszapolgári
  2018. február 09., péntek 23:16
  Bocsánat, valószínűleg rosszul láttam a süket orrommal.
 6. 6
  yoyo
  2018. február 11., 13:47
  akinek nincs nótája annak szíve sincs

Komment írásához