Kovács Zoltán: Még mindig készülnek a Soros-csoportok a közrend megzavarására

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 06., 09:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Őszre várták, de még mindig várják. Kovács ígért egy titkosszolgálati jelentést is.

Egy darabig az volt a slágertémája a kormánynak, hogy forró lesz az ősz, zavargások meg kormánydöntő szándékú megmozdulások lesznek "Soroshoz köthető szervezetek" szervezésében.

Már december van, ilyesmi viszont nem történt. Úgyhogy az Index megkérdezte a kormányszóvivőt, mi az álláspontjuk a nem létező zavargásokról, netán forró télre számítanak-e. A válaszból kiderült, a kormány még mindig meg van győződve arról, hogy "Soroshoz köthető" csoportok zavargásokra készülnek. Kovács állítja:

a kormányülésen látott egy titkosszolgálati dokumentumot „a Soros-hálózatok tevékenységéről“, úgyhogy „tényekről beszélünk és szándékokról“.

„Ezek a kísérletek napirenden vannak“, mondta, „radikális vagy anarchista csoportok“ is léteznek, amelyek meg akarják zavarni a közrendet. „Ezek tények“ – emlékeztetett.

Kovács azt nem árulta el, milyen szervezetekre gondol, de azt igen, hogy ezt a titkosszolgálati dokumentumot, amirő beszél, még senki sem látta a kormánytagokon kívül, még a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ellenzéki tagjai sem.

De Kovács megígérte, hogy a bzottságnak beküldi majd a Soros külföldi és magyarországi tevékenységéről szóló titkosszolgálati jelentések kivonatát, a részleteit megismerhetik az ellenzéki képviselők is.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 06., 09:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
zavargások
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  szegedi789
  2017. december 07., csütörtök 12:42
  "Blöff, blöff, blöff. " (Egy 21dik századi gondolkodó)
 2. 7
  tiszapolgári
  2017. december 06., szerda 21:49
  Bástya elvtársat a Duna jegén tiszteletbeli lovasíjásszá választják, és a Halászbástyát átkeresztelik Íjászbástyává.
 3. 6
  pokrocz
  2017. december 06., szerda 21:46
  te sem vagy egy felnőtt ember...bár kinézeted szerint,mintha migráns lennél....
 4. 5
  rworse
  2017. december 06., szerda 21:12
  4

  És Bástya elvtárs? Már szart ér?
 5. 4
  tiszapolgári
  2017. december 06., szerda 17:43
  Tyű, ebből nagyon izgi kémes-titkosügynökös akciófilmet lehetne csinálni. Az Amnesty a Tanítanék Mozgalommal orvul elfoglalja a postahivatalokat, hogy a postások ne tudják kivinni az Erzsébet-utalványokat, de a kormány rögtön úrrá lesz a helyzeten, és egy csapat hátrafelé nyilazós igazmagyar íjakkal belövi az utalványokat az ablakon a nyugdíjasoknak. Csak egyetlen nyíl téveszt célt, de pont a Civil nevű főgonoszt találja el, úgyhogy nem is félrement lövés volt, hanem célzott találat. Finálé, Magyarország megrendezi a XXXIII. Civilellenes Lövész Olimpiát, mindent számban mi nyerünk.
 6. 3
  rworse
  2017. december 06., szerda 11:38
  erdőspéterkurvaanyád.
 7. 2
  galambocskám
  2017. december 06., szerda 10:34
  Valami ilyesmi lehetett a gulyásmarci féle cukrászdafoglalás és ezt követőleg látogatás az MNB elé ha jól emlékszem.

  A közrend megzavarása akkor valósul meg ha az ilyesmikhez tömegek csatlakoznak polgári engedetlenség címszó alatt. Valami ilyenről a gulyás is beszélt hogy polgári engedetlenségek lesznek de ezekhez pillanatnyilag hiányoznak a polgárok.

  A szerencsétlen ellenzék nemhogy némi engedetlenséget nem képes kicsiholni a polgárokból de egy tüntetést sem bír gründolni.
 8. 1
  yoyo
  2017. december 06., szerda 10:16
  Félő, hogy a történelem az ideit Véres Karácsonyként fogja feljegyezni.

Komment írásához