Kocsis Máté letolta Hoppál Pétert

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 17., 17:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Még ő is kiakadt Hoppál Facebook-posztján.

A szerdán megszavazott Sargentini-jelentés után engedett el egy nagy port kavart posztot a volt kulturális államtitkár, a Facebook-oldalán megosztott  egy képet, amin olyan európai politikusok portréját gyűjtötték össze, akiknek nincs gyerekük. Hoppál kommentárként annyit fűzött a képhez, hogy:

„Nekik nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem… Ennyi.”

Hoppál Péter levonta a következtetést: akinek nincs gyereke, annak nem számít a haza

A volt kulturális államtitkár jól megmondta! A szerdán megszavazott Sargentini-jelentés után, ahogy az várható volt, beindultak a kormányoldali reakciók. A Tv2 Tények című műsorában Gönczi Gábor bemondta, hogy Európa-szerte Orbán Viktort éltetik a közösségi oldalakon, és jelentés meg kétharmados többség ide vagy oda, a sikert mégis a magyar miniszterelnök érte el.

A kijelentés úgy tűnik, hogy még Kocsis Máténál is kiverte a biztosítékot, aki nem is röstelkedett azonnal a jófiú szerepében tetszelegni. Az Indexnek nyilatkozó politikus elmondta, hogy jelezte párttársának, hogy „nem szerencsés ilyet írni”.

Kocsis szerint szép gondolat a gyerekvállalás és a családalapítás, de sok olyan élethelyzet van, amikor erre nincs lehetősége valakinek. „Minden konkrét gyerekvállalás, házasságkötés és családalapítás egy ember saját döntése, nincs ott keresnivalója politikai véleménynek.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 17., 17:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2018. szeptember 17., hétfő 19:15
    Döntsétek el szkanderral.

Komment írásához