Mégsem jött össze a várva várt Lázár–Márki-Zay találkozó

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 07., 15:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Lázár helyszínt módosított, Márki-Zay nem engedett.

„Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a térség országgyűlési képviselője, dr. Lázár János úr nem jött el a mai napon a Városházára megbeszélt találkozóra. A találkozó délután 14 órára egyeztetett időpontja előtt 21 perccel kaptunk egy javaslatot a helyszín módosítására, a magunk részéről azonban ragaszkodtunk az eredeti helyszínhez. A protokoll szabályai szerint ugyanis egy vendéglátóipari létesítmény méltatlan helyszín egy megyei jogú város polgármesterének és országgyűlési képviselőjének rangos találkozójához” – közölte a Hódmezővásárhely Express, a város Polgármesteri Hivatalának gyorshír szolgálata.

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata

SAJTÓKÖZLEMÉNY Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a térség országgyűlési képviselője, dr. Lázár János úr nem jött el a mai napon a Városházára megbeszélt találkozóra. A találkozó délután 14 órára…

A két politikus még a múlt hét kedden futott össze egymással, amikor Lázár ellátogatott a hódmezővásárhelyi közgyűlésre, békét ajánlva a polgármesternek. Márki-Zay ezt el is fogadta, majd négyszemközt egyeztettek egy időpontot a találkozóra: ez lett volna csütörtökön délután két órakor.

Lázár azonban nem ment el a Városházára, inkább egy négycsillagos szállodát javasolt helyszínnek, ahonnan később videót is posztolt a Facebook-oldalára. A néhány perces üzenetben sajnálatát fejezi ki, hogy Márki-Zay „presztízs kérdést csinált” az ügyből, és nem jött össze a találkozó, amire Lázár szerint is szükség van. „Komoly emberek kellemetlen vagy nehéz helyzetben semleges helyen találkoznak. Azt túlzásnak tartotta volna a családom, ha az otthonba hívom a polgármester urat” – indokolta a helyszínválasztást Lázár.

Lázár János hivatalos oldala

Lázár János hivatalos oldala was live.

Majd hozzátette, június 14-én reggel 8 órától várja Márki-Zayt a fogadóóráján, a Fidesz-irodában. „Ha tudok valamiben segíteni, szívesen látom.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 07., 15:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  Cyrano
  2018. június 07., csütörtök 23:05
  Voltak valakinek kétsége ezzel a lénnyel kapcsolatban?
  MZP kikészítését kapta feladatul (ehhez még a kegyvesztettséget is eljátsza, ahogy Simicska is ) ehhez az ilyen csiki-csuki is hozzá tartozik. (3 hónap múlva már lehet azt mondani a híveknek, hogy MZP hibájából nem jött létre a találkozó.)
  Lesz még ennél is mocskosabb húzása, akármibe lefogadom.
 2. 6
  harcolj
  2018. június 07., csütörtök 22:22
  Amikor kormányunk azt okádja ki a száján hogy nemzetpusztulás - akkor jó tudni hogy ennek egyik legfőbb oka a lázárjánosság.
 3. 5
  naki
  2018. június 07., csütörtök 20:38
  Az ilyesmi nem comme il faut, fideszes tahó. Szóljon már neki valaki, aki tud beszélni a sameszei közül, hogy az sem comme il faut, hogy magához rendeli egy város polgármesterét. Elemi intelligencia, hogy ő tesz udvariassági látogatást. Mennyit érsz, Lázár János?
 4. 4
  naki
  2018. június 07., csütörtök 20:34
  Az ilyesmi nem comme il faut, fideszes tahó. Szóljon már neki valaki, aki tud beszélni a sameszei közül, hogy az comme il faut, hogy magához rendeli egy város polgármesterét. Elemi intelligencia, hogy ő tesz udvariassági látogatást. Mennyit érsz, Lázár János?
 5. 3
  rworse
  2018. június 07., csütörtök 18:24
  A velem való találkozó helyszínéül egy sötét sikátort javaslok a Lézernek, ha elfogadja, jelezze, de ne mondja le 21 perccel a megbeszélésünk előtt, és ne videózzon utána a cápa(skorpió)mosolyával valami sokcsillagos akárhonnan.

  erdőspéterkurvaanyád
 6. 2
  harcolj
  2018. június 07., csütörtök 17:13
  Most néztem meg a videót. A tetvektől elnézést. Londonból jöttem. Beszarás..
 7. 1
  harcolj
  2018. június 07., csütörtök 17:09
  Tetű. Tetvebb. Legtetvebb. Lázár János.

Komment írásához