Nem elég vonzó Balog Zoltán széke

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 14., 15:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A listán Csizi Péter követte volna, de ő inkább mégse vállalja.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások volt minisztere szerdán jelentette be, hogy lemond a parlamenti mandátumáról. Az indok eredetileg az volt, hogy a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezet visszahívta szolgálatba, ami összeegyeztethetetlen a képviselői munkájával. A listás helyét Csizi Péter vehette volna át, de a Szabad Pécs észrevette, hogy Csizi azt nyilatkozta, nem akar parlamenti képviselő lenni.

Lemond Balog Zoltán, elhagyja a parlamentet

A volt emberminiszter visszatér egyházához és gyülekezetéhez. Nagy bejelentést tett Balog Zoltán volt emberminiszter, jelenlegi fideszes képviselő és kötcsei házigazda: a kormánypárti frakciók velencei tanácskozásán robbantotta a hírt, hogy lemond parlamenti mandátumáról.

„Óriási megtiszteltetésnek tartom az országgyűlési képviselőséget, ami Istennek hála kétszer is megadatott. Azonban most úgy érzem, pihenésre van szükségem, szeretnék a családommal, a kislányommal is több időt tölteni. Minderre figyelemmel most nem kívánok képviselő lenni” – mondta a kormány által támogatott Pécsi Újságnak Csizi Péter.

A listán a történelemtanári főiskolai végzettségű Gyopáros Alpár következik. Ha ő se fogadná el, a következő a sorban Galambos Dénes, majd Dunai Mónika, Boldog István és Czunyiné Bertalan Judit.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 14., 15:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  harcolj
  2018. szeptember 15., szombat 10:34
  A stázi visszavár ......
 2. 1
  rworse
  2018. szeptember 15., szombat 07:28
  De érdekes lenne, ha végigmenne a jelölés a soron hiába. Lehet, hogy felkérnék tiszapolgárit, ő biztos vállalná.

Komment írásához