Németh Szilárd véletlenül elszólta magát: „A parlamentben nem az történik, amit az emberek akarnak”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 26., 12:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A rezsibiztos már csak tudja.

Ma reggel a Tv2 Mokkájában nyomta a hablatyot, a hamukát és a dumát Németh Szilárd, a Fidesz örökös rezsibiztosa, aki lassan mindennap tiszteletét teszi valamelyik csatorna stúdiójában. Most persze a pénteken, a törvényt kijátszva elfogadott plakáttörvényről beszélt, de annyira belejött a hablatyba, hogy olyanokat mondott, amik Németh Szilárd-i értelemben furcsának is hatottak: „Gyakorlatilag a parlamentben nem az történik, amit az emberek akarnak, amiért oda beküldtek egy pártot, hanem az történik, amit egyébként az őket megvásárló milliárdosok akarnak. Ezt hívják politikai korrupciónak.”

Megmondta

Megmondta

Fotó: Tv2/Mokka

Ki tudná ezt jobban a Fidesz képviselőjénél?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 26., 12:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  Világos
  2017. június 26., hétfő 16:47
  Németh Szilárd Orbán Viktor Magyar hangja. Már olyan sokat olvasta a leckét, hogy
  egyre Erősebb és Büszkébb. A TV 2- ön otthonosan érzi magát hát mégis Én vagyok
  a főnök. Mi az, hogy korrupció? nem úgy van ám. Igazatok van kommentelők.
  Minél többet szerepel annál többet tud meg Mari néni meg Pista bácsi. Aztán majd
  tudja hova kell xszelni. Szép egyszerü magyaros érthető beszédet ha hétvégeken
  még egy kis Fesztivállal megtüzdelik. Ez kell a Zembereknek nem nyugdijemelés.
  n
 2. 4
  tiszapolgári
  2017. június 26., hétfő 16:17
  Délután 4 óra 17 perc. Állva alszom, mint a bagoly nappal, amikor hetet kölykezik. Este megyek az ATV-be. Meglepetéssel készülök, a Macskabagoly duettet fogom előadni. Vajon a két nyávogó Zsuzsik, Csisztu és Demcsák ott-e lesz vagy nem-e. Liberális fartő. Fertő. Jaj, csak nehogy megint összeakadjak Vonával a büfében! Nehogy megszólítson, mint a múltkor! Hogy megyek-e a Pride-ra. Van eszembe! Különben sincs egy rongyom, amit felvehetnék. Most búcsúzom, kedves Naplóm, megnézem, van-e még a tegnapi pörköltmaradékból.
 3. 3
  rworse
  2017. június 26., hétfő 14:49
  Nyilvánvalóan Simicska és Soros irányítja a Zországgyűlést.

  Kíváncsi lennék egy ilyen némethszilárd memoárjára egyszer, miket írhat egy ilyen, amikor önmagának tart tükröt.

  "Éjjel kettő van, nem tudok aludni. De nem a macskabaglyok miatt, hanem mert a tegnapi Orbányinfón kétszer kevesebbszer mondtam ki, hogy Soros-hálózat, mint kellett volna. Igaz, hogy Simicskát meg eggyel többször, amire mondta is a Zőfőméltóságú Orbányzó úr, hogy nem baj Sziszikém, a túlteljesítés sose baj, nem lehet elégszer Simicskázni, Simicskázásból sohasem árt meg a sok.
  Tegnapelőtt hazugságon kaptam a gyereket a történelemjegyével kapcsolatban, de mikor számon akartam kérni rajta, csak annyit mondott, hogy ha koinzultálni akarom, küldjem meg levélben, díjmentes válaszborítékban, és ha küld választ, az minden idők legsikeresebb koinzultációja lesz köztünk. Ezek a mai fiatalok azt hiszik, hogy olyan haj de könnyű a zország érdekében nap mint hazudozni. Hogy a rezsibiztos élete fenékig tejfel. Pedig nem az.
  Hajnali fél három. Holnap összeszámolom, napi átlag hány eszement hazugság hagyja el a számat a NER-ben. Szerintem jól állok a háziversenyben, sokat is szerepelek, és egy szereplésen belül is hatékony vagyok. Matolcsit megeszi a sárga irigység, ha meglátja a számokat. Lehet, hogy alapít még vagy száz alapítványt. De azt nem mondhatja, hogy csak blöffölök.
  Hajnali három. Aludni kéne, de nehéz, ha az embernek ennyi mindennel kell megbirkóznia. Jut eszembe, a birkózóalapítványt ma át kéne íratnom a konyháról a kisszobára..."

 4. 2
  tiszapolgári
  2017. június 26., hétfő 14:40
  Felháborító, hogy élő adásban államtitkokat fecsegett ki. De ha már így történt, hívják meg minden reggel, hadd rántsa le teljesen a leplet.
 5. 1
  Világos
  2017. június 26., hétfő 13:57
  Ez az Zember éppen passzol a TV 2 Mokka cimü müsorába.
  Értelmi szint, tudás, szépség. Jó reggelt minden kedves nézőnek.

Komment írásához