Schmidt Máriáék a választások előtt inkább nem vállalják be a pedofíliát relativizáló amerikai szélsőjobbos szerepeltetését

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 09., 10:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Sajnos pártpolitikai harc része lett a tudományos konferencia.

Május végére halasztja az eredetileg január 23-26 közé tervezett, Európa jövője elnevezésű konferenciát a Schmidt Mária által vezetett Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány – írja a mérce.hu. Ezt maga az alapítvány közölte az esemény Facebook-oldalán.

Azt írták, a választások előtti küzdelem része lett a konferencia, ami lehetetlenné teszi, hogy a különböző vélemények és látásmódok szabad vitája folyjon.”

Az amerikai szélsőjobb kivetette magából, a magyarok meghívták egy konferenciára

A publicista fő feladatának a feministák, a baloldaliak és az emberi jogi aktivisták elleni harcot tartja. Ha nincs még programja január 23-ra, ne is csináljon, csinált önnek a magyar kormány. Az Európa jövője címre keresztelt háromnapos esemény ugyanis igazi különlegességgel indít, szúrta ki a Mérce.

A magyar V4-elnökség részét képező konferencián Szijjártó Péter és Csányi Sándor mellett az amerikai „al-right” fenegyereke, Milo Yiannopoulos is előadott volna. Őt korábban a szélsőjobbos Breitbart portáltól is kirúgták, mert megengedhetőnek nevezte idősebb férfiak és fiatal fiúk szexuális kapcsolatát, illetve azt is mondta, a beleegyezési korhatár szerinte nem olyan egyértelmű dolog.

Yiannopoulos nyíltan homoszexuális, a melegjogi mozgalmakat viszont megkérdőjelezi, fő feladatának pedig a feministák, a baloldaliak és az emberi jogi aktivisták elleni harcot tartja. Korábban a Fidesz frakcióvezetője, Gulyás Gergely azt nyilatkozta, hogy szerinte a pedofília népszerűsítése még a fősodortól eltérő vélemények közé sem fér be.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 09., 10:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    galambocskám
    2018. január 09., kedd 10:53
    Nem hinném hogy a pofa a pedofíliát éltette volna, az viszont fix hogy mocskos beszéde van nekije. Ezért nem fogom a pártját amit egyébként megtennék.

Komment írásához