Semjén távozását követeli az Együtt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 08., 15:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Antiszemita beszéde miatt nem maradhat a magyar közéletben.

Ma írtunk arról, hogy a miniszterelnök-helyettes miként tette helyre Navracsics Tibor európai uniós biztost, mivel utóbbi azt merte mondani, hogy az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel a Soros-terv, és migrációs politikáját saját logikája szerint alakítja.

Semjén azonban mondott mást is: szerinte a migrációs válság okozója a szabadkőművesség, aminek sokadik leágazása „ez a Soros-féle szélsőliberális dolog, amely szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket, és európai egyesült államokat akar létrehozni” – idézi Semjén mai remek okfejtését az MTI.

De a java csak most jön, ugyanis ennek az egésznek az lesz a vége Semjén szerint, hogy egy olyan „migráns”, aki nem beszéli a nyelvet és nincs munkája, megerőszakol majd egy tízéves német kislányt (tehát a „migráns” még pedofil is), amiért a kislány apja válaszul megöli őt, ezt követően pedig lázadás lesz a „migránsok” között, akik megtámadnak egy német falut, amely megvédi magát, és így tovább.

Erre a hisztérikus fröcsögésre reagálta azt az Együtt, hogy a politikusnak távoznia kell a magyar közéletből – írja a hvg.hu.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 08., 15:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 15
  galambocskám
  2017. október 10., kedd 08:45
  Jól van na, jó útra térek.

  Szóval az történt Ausztriában hogy egy tanárnő figyelmeztetett egy burkát hordó hölgyet hogy ez párt napja törvénybe ütközik és akár súlyos büntetést is kiszabhatnak rá burkaviseletért.

  A muszlim hölgy udvariasan megköszönte a felvilágosítást majd kifejtette hogy semmiképpen sem akar az osztrák törvények ellen véteni, pontosan tudja hogy ő itt vendég akit addig látnak szívesen és addig kapja a szociális juttattásokat ameddig alkalmazkodik a helyi viszonyokhoz és tiszteletben tarta az országot amely befogadta őt. Rámutatott hogy amennyiben mégis erőt vesz rajta a burka iránti olthatalan vágy akkor hazatér oda ahonnan jöttm, insallah.

 2. 14
  harcolj
  2017. október 09., hétfő 20:55
  galambocskáj 2017-ben elvárás lenne, hogy valaki aki hozzászól egy újságcikkhez ne legyen ostoba. Burkával, vagy burka nélkül. Ha nem tud értelmeset hozzászólni- tünés!
 3. 13
  Kovacs
  2017. október 09., hétfő 15:49
  9: Ezt elhiszed vagy nem:
  1. Kb: 150 burkát viselőről van szó. A törvényt támogatták és aláírták - mondjuk Van der Bellen , a Zöldek politikusa egyébként, Ausztria megmentője állítólag, igaz ő nem támogatta, de aláírta. (minden országnak megvan az ő áderjánosa, ő önként lett az.)
  2. Bécsben már több állampolgárt inzultáltak. Rendőrileg. Kerékpárost, aki sálját orráig merészelte felhúzni. Utcai zenészeket, kik maszkban adták elő műveiket… Stb.
  3. Tehát szívnak rendesen a saját hülyeségük miatt.
  Ez a nevetséges törvényt az általad kedvelt Sebastian K. intrikálta ki (egy volt integrációs miniszter!)
  A hétköznapok egyre feszültebbek és közeledik a síszezon (bukósisakkal!)
  Szerencsémre én nem vagyok érintett eddig. A robotok remekül dolgoznak. Nagyon ritkán kell „utóbúvárkodni”. (egy mindent eltakaró "ruházatban")
  Janisch mondása itt is bedobható (modifikálva): Megoldás nincs, cirkusz és heccelés van, csókol anyád.
 4. 12
  rworse
  2017. október 09., hétfő 13:43
  A húsgyurica most temetni jött vagy dicsérni tiszapolgárit a 8-assal?
 5. 11
  Kovacs
  2017. október 09., hétfő 13:11
  10: A te 2-es "migránsozós" bejegyzéseddel együtt!
 6. 10
  galambocskám
  2017. október 09., hétfő 12:43
  Erre én is kíváncsi vagyok!
 7. 9
  rworse
  2017. október 09., hétfő 12:20
  Nem tudom, megint törlik-e a grrreselyű megismételt Ripost-ozását (most 9-es), de megérdemli.
 8. 8
  húsleves
  2017. október 09., hétfő 11:41
  „Psycho, baszki!”

  A semjéni szövegek „analízise”, „szarkasztikus megsemmisítése”, vagyis kéjes turkálás a habonyi kloákában: pandan-psyho 2.0… Baszbe!
 9. 7
  bétom
  2017. október 09., hétfő 09:40
  Amíg Semmilyen minden fényképen olyan rajongással tud nézni a főnökére, mint egy szerelmes kamasz, addig biztosan nincs veszélyben a pozíciója!
 10. 6
  Ktesibios
  2017. október 09., hétfő 01:24
  Teológus-vadgazda-miniszterelnökhelyettes. Valódi univerzális szuperzseni. Ha ő mondta, akkor biztos így van (így lesz). Őt kizárólag azért tartják, hogyha valami csodával határos módon megkedvelnénk a kormány többi tagját, azért egyvalakit mégis lehessen utálni azután is. Más haszna nincsen.

Komment írásához