Tarlós István fellépett a Nemzeti Színházban

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 04., 20:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ahol Demjén Ferenc Ferencváros díszpolgára lett.

A 225 éves Ferencváros alapításának napja alkalmából tartottak ma díszünnepséget a Nemzeti Színházban, ahol Tarlós István köszöntőjében azt mondta: „A városépítés Ferencváros jelenkori történetének erős pillére, a IX. kerület minden eredménye Budapest épülésére is szolgál.” Az MTI tudósítása szerint Tarlós arról is szólt, hogy mivel

„a főváros vezetése felismerte az építészeti és természeti értékek védelmének fontosságát”,

ezért több alkalommal igyekezett célzott támogatást is nyújtani Ferencvárosnak.

false

 

Fotó: MTI – Soós Lajos

„Az elmúlt években a közös érdekek mentén, az egyetértés jegyében születtek és születnek meg Ferencvárosban a főváros által finanszírozott fejlesztések” – mondta a főpolgármester az eseményen, ahol  „Pro Urbe Ferencváros” díjakat, polgármesteri elismerő okleveleket, valamint díszpolgári címet is átadtak. Idén a Ferencváros Díszpolgára címet Demjén Ferenc kapta – nomen est omen.

„Pro Urbe Ferencváros” díjat kapott Szencz Mátyásné óvodavezető, a Károli Gáspár Református Egyetem, valamint a Bakáts Téri Ének-zenei Általános Iskola kórusa. Ez a kórus szerepelt Deák Kristóf Mindenki című Oscar-díjas rövidfilmjében.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 04., 20:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2017. december 06., szerda 07:23
  A tiszavulgári megint csak a békétlenséget szítja. Tarlós egész Budapestnek szurkol - kivéve persze a Kispest-Honvédot, akinek a tulajdonosa nem akarja átadni a klubot a megfelelő kormányembereknek.
 2. 1
  tiszapolgári
  2017. december 05., kedd 17:47
  Helló, Fradika, csak gondoltam, szólok, hogy Tarlós akkora Dózsa-drukker, mint a ház. És a második kedvenc csapata a Diósgyőr.

Komment írásához