A Netflix kirúgta a zaklatással vádolt Kevin Spacey-t

szerző
MTI/narancs.hu
publikálva
2017. nov. 04., 10:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

De mi lesz a Kártyavárral?

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár  (House of Cards) című népszerű sorozatban, s megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

A Netflix nem vesz részt semmilyen produkcióban, beleértve a Kártyavár című sorozatot, amely Kevin Spacey közreműködésével készül – írja a péntek esti közleményében a műsorszolgáltató.

A Netflix tájékoztatott arról is: még felmérik, hogy folytatják-e a 2013-ban indult sorozatot Spacey nélkül. Egyben közölte: nem adja ki az utóprodukciós fázisban lévő Gore című filmet, amelynek sztárja szintén a zaklatással vádolt színész.

A CNN hírtelevízió csütörtök este adott hírt arról, hogy a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja – akiknek a nevét nem hozták nyilvánosságra – állt elő azzal, hogy Spacey részéről "ragadozó" viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt.

Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

A széria hatodik – egyébként is befejezőnek szánt – évadát most forgatják, de a Spacey-t ért vádak miatt a Netflix internetes műsorszolgáltató és a Media Rights Capital produkciós cég felfüggesztette a folyamatot.

A londoni rendőrség nyomozást indított Kevin Spacey ellen

Közben a Kártyavár stábjának több tagja is szexuális zaklatással vádolja a színészt.

szerző
MTI/narancs.hu
publikálva
2017. nov. 04., 10:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  Hóvarjú
  2017. november 05., 10:31
  Kár
  ty
  av
  ár
 2. 1
  Cheyenne
  2017. november 04., szombat 11:10
  Hogy mi lesz a Kártyavárral? Ami a kártyavárakkal általában..
  Ebből is látszik, a Vígszínház nem egy kártyavár. Ott szilárdabbak az erkölcsi alapok. Oh, morál..

Komment írásához