Index: Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta a hétfőn elfogott afgán férfi

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 12., 12:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Rendőrségi feljelentést még nem tett, de a napokban tervezi.

Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta a szexuális erőszakkal gyanúsított, kedden Ausztriában elfogott afgán férfi - írja az Index.

A 22 éves nő maga mondta el a portálnak az augusztus 7-én hajnalban, egy budapesti kebabozóban történteket. A fiatal nő a médiában terjesztett körözési fotók alapján ismerte fel támadóját, S. B. Ahmadot, és nincs a rendőrség által említett három áldozat között.

A nő egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, mert még nem tette túl magát a történteken, de a napokban megteszi azt.

A 18 éves afgán férfi a gyanú szerint vasárnap hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, korábban pedig kétszer is szeméremsértést követett el a VII. kerületben. Az Index által feltárt eset ugyanabban az étteremláncban, de egy másik egységben történt.

A rendőrség a férfi elfogása érdekében európai elfogatóparancsot is kiadott. A gyanúsítottat hétfő este Ausztriában fogták el.

Az osztrák rendőrség az oltalmazott státuszban lévő afgán férfit - aki 2017 nyara óta élt Magyarországon - kiadatási őrizetben tartja.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 12., 12:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához