Kiengedik Gyárfás Tamást

szerző
MTI/narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 19., 15:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Házi őrizetet rendelnek el az előzetes letartóztatás helyett.

Házi őrizet elrendelését indítványozta csütörtökön a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen a Fővárosi Főügyészség, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedik, adta hírül az MTI.

A főügyészség közleményében azt írta: ha az ügyészség nem előzetes letartóztatásra, hanem a gyanúsított házi őrizetének elrendelésére tesz indítványt, az őrizetbe vételt meg kell szüntetni. Ennek megfelelően a Fővárosi Főügyészség a gyanúsított őrizetbe vételét megszünteti, és kiengedéséről haladéktalanul intézkedik.

Majd hozzátették: Gyárfás Tamás gyanúsítotti kihallgatása miatti panaszát elutasították.

Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kedden Budapesten fogták el, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Gyárfás Tamást – hasonlóan az ugyanebben az ügyben 2018. március 22-én gyanúsítottként kihallgatott Portik Tamáshoz – emberölésre felbújtással gyanúsítják.

(MTI)

szerző
MTI/narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 19., 15:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. április 19., csütörtök 19:34
  Sokáig nem gondoltam, hogy Gyárfásból kinézhető ilyesmi. Most már kezdem gondolni - függetlenül az esetleg politikailag célzatos aktualitástól.
 2. 1
  szegedi789
  2018. április 19., csütörtök 16:49
  Jövő hétre, nagyon remélem, a magyaridők-zoom-prostisrácok-satöbbi már részleteket is közöl abból a titokzatos felvételből... !

  Addig meg csak kérdések kérdések hátán. És mégcsak nem is arról, hogy gyf-ből kinézhető-e ez a bűncselekmény...

Komment írásához