Szikora János rendezőt zaklatással vádolják

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 09., 21:42
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kátai István színész azt állította az ATV-ben, hogy évekkel ezelőtt a rendező fogdosott egy színészhallgatót.

Kátai István az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt arról, hogy állítása szerint Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója évekkel ezelőtt fogdosott egy színitanodás hallgatót. „A színész az 56 csepp vér darab próbája után látta, ahogy Szikora egy fiatal színésznőt tapogat, amin először nevettek, de amikor a színész a barátjával ment segíteni a lánynak, a rendező felállt, és távozott az asztaltól, mondván nem történt semmi” – írja az ATV-s beszélgetést idéző Index.

Kátai elmondása szerint az eseményeknek több szemtanúja volt, de az általa ismert lány kérte, hogy ne nevezzék meg a műsorban. A színész azt is hozzátette, hogy más, hasonló esetekről is tud.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 09., 21:42
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  Kovacs
  2017. november 10., péntek 13:48
  5-6: Persze, persze... bővül a jogok köre csak magyaroknak szuverénben: A magyar embereknek joguk van eldönteni, hogy kivel akarnak élni és kivel nem. Továbbá, hogy mire akarnak emlékezni és mire nem. Még valami?
 2. 7
  szegedi789
  2017. november 10., péntek 13:21
  IV-V. Galamb-házy Béla Etelka Leokádia maga kib... gyerekes és önző. Bocs, de miért rombolnák le az ön emlékét? Csak úgy van , ami van, ha hozzátársul valami alkotó körüli személyi kultusz ? Netalántán glória? Hm. Például olvashat Knut Hamsunt vagy Célint, attól hogy borzalmas emberi minőséget képviseltek, van irodalmi értékük. Ja, és ha már lista. Ügynök. Azért nem kell a nyafiját elfogadni, ugyé ? Hisz' ön nem mond mást, maradjon minden hazugság titok, hiába mérgezi a közéletet, hiába zsarolható akár ma is az a nagy művész... Ennyire ne tegye már le a fegyvert, galambom ! Ennyire ne üzenje már azt, mindent meg lehet magával tenni !!!!

  Ja, és egyébként is, hatalommal visszaélni ma se elfogadott, hiába nem tudott kikeveredni Kádár-érából, és hiába nem tudott ellenállni egy újabb állampárt hazug és mérgező ölelésének.

  Ja, és ma, mint akár '89 előtt, ön ugyanolyan kiszolgáltatott a hatalmi manipulációknak. Ha egy kicsit retrót megkapargatná, elborzadna.

  De úgyse teszi.............
 3. 6
  galambocskám
  2017. november 10., péntek 06:41
  Ne felejtsük el hogy azok a nevek akik most terítékre kerülnek, nekünk nézőknek mondtak valamit. Jelentésük volt. Valamikor az ember odaült a tévé elé - valamikor volt televízió, voltak benne műsorok és teljesen természetes volt hogy az ember megnézte ezeket a műsorokat. Filmeket, tévéjátákokat, színházi közvetítéseket,vetélkedőket. akármit.

  Most már régen nincsen semmi. Az ember messzire elkerüli az elektronyos eszközt.

  De vannak emlékek a régi időkből és nem jó dolog ha ezeket az emlékeket akármilyen igazság nevében most szép lasan elkezdik bemocskolni.
 4. 5
  galambocskám
  2017. november 10., péntek 06:33
  Elegem van a zaklatási témából. Nem az áldozatok iránti szimpátia és együttérzés hiányáról van szó. Olyasmi ez mint az ügynöklista. Nem láttam, nem akarom látni, nem akarom tudni. Nem kell mindent tudni.
  Nem akarom tudni hogy akit nagyra tartottam, akit tiszteltem, akit szerettem azok közül hányan és kik voltak méltatlanok.
  Nem akarom hogy bárki bemocskolja azt a néhány szép emléket ami az enyém és amit meg akarok őrizni.


 5. 4
  húsleves
  2017. november 09., csütörtök 23:24
  Behajolni veszélyes!
 6. 3
  szegedi789
  2017. november 09., csütörtök 23:22
  Reuters, ide is bérletes?????

  Híresnek "híres" lett, de az ön mondatának az is lehetne folytatása, hogy egy "kis vidéki színésznek" milyen esélye van SZ.J. ellen..... Jövőképnek nem mondanám.

  És még azt is sugallja, hogy vidéken ez szokás, tehát álszent az illető........

  ?????????????????????
 7. 2
  rworse
  2017. november 09., csütörtök 22:29
  Dőlnek a bálványok.
 8. 1
  reuters
  2017. november 09., csütörtök 22:06
  na végre
  egy kis vidéki színész (aki még nem fogdosott soha, senkit) most híres lett
  más szakmából nincs (fel)jelentkező?

Komment írásához