Újrafotóz minket a Google

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 14., 12:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Frissülnek a képek a Google Street View-n. Májusban és júniusban fotózzák újra a nagyobb magyar városokat.

Bejelentette ma a Google, hogy frissítik az Utcakép-funkció fotóanyagát, hogy minél naprakészebbek lehessenek a térképei. Az újrafotózási hullámot május 16-án kezdik, és korábban kihagyott régiókat, helyszíneket is terveznek meglátogatni.

A funkció, amelynek segítségével szinte virtuális valóságként bejárható térképen, 360 fokban készített felvételekből összeállított panorámaképekben keresgélhetünk mintegy 80 országban elérhető.

A felkerült lista szerint a következő egy hónapban a következő helyeken (és környékükön) lehet összefutni a híres-neves Google-autóval:

Miskolc, Debrecen, Szeged, Székesfehérvár, Pécs, Budapest, Győr.

Az arcokat és rendszámokat a képgenerálás során automatikusan elhomályosítják, ám ha valaki hibát találna, akkor a weboldalon elérhető hibabejentőn jelezheti.

Google Street View - Where We've Been & Where We're Headed Next

The blue areas on the map show where Google has collected Street View. Zoom in for greater detail, or browse this content with our websites and apps. The list shows where we're driving (or Trekking) next. Select a country to browse.

Index.hu
szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 14., 12:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2018. május 14., hétfő 16:15
    Ha jól számolom, akkor június második felében fotózzák Budapestet, addigra megpróbálok kitalálni egy jó graffitit, és lehet, hogy meg is borotválkozok. Igaz, ha elhomályosítják az arcokat, akkor tök mindegy.

Komment írásához