A Fidesz reagált a civilek mai Stop Soros elleni akciójára

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 04., 13:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ezt a gondolatmenetet muszáj szó szerint idézni.

„A Soros-hálózat azért tiltakozik a Stop Soros és az alkotmánymódosítás ellen, mert ők be akarják telepíteni a migránsokat Európába, a parlament előtt lévő akcióterv viszont ezt megakadályozza. A Soros-hálózat nemcsak a mai Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden egyéb lehetséges módon beveti befolyását, hogy eltávolítsa Magyarországot a Soros-terv útjából. Soros szövetségesei Brüsszelben, az ENSZ-ben, az európai uniós intézményekben és a nemzetközi sajtóban is támadást indítottak a bevándorlásellenes magyar kormány és a Fidesz ellen. Nekünk Magyarország az első és a hazánkat nem adjuk senkinek” – írja az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében a Fidesz.

A civilek akciójáról itt írtunk korábban.

A Stop Soros ellen tartottak szolidaritási akciót a Parlament előtt

A civilek arra kérték a képviselőket, hogy ne szavazzák meg a törvényt. A jogvédők nem bűnözők, a törvénycsomag pedig alapvető jogokat sért - mondták a hétfői akciót szervező civil szervezetek képviselői a Parlament előtt. Az MTI tudósítása szerint nagyjából ötvenen jelentek meg ma délelőtt a Kossuth téren, hogy felhívják a figyelmet a holnap parlament elé kerülő Stop Soros törvénycsomag jogsértő és megbélyegző voltára.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 04., 13:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Stop Soros
Fidesz
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  Cyrano
  2018. június 07., csütörtök 13:18
  többieknek: nem ugyanaz az stílus, mint grrr-é ( a szociális háló azonnali emlegetése tűnt fel)?
 2. 5
  Cyrano
  2018. június 07., csütörtök 13:17
  3-as. Ja érdekli. Akkor mifaszért nem néz utána? Jordániában pl. 3 millió menekült van, a menekülttáborokban pl Japán nyújt segítséget, sőt szakképzést. Pedig őket rohadtul nem érinti, csak több emberség van bennük, mint magában, büszke magyar.:(
  A törökországi menekülttáborokból Ausztrália viszi el a diplomásokat, mert nem hülyék.
  Csak maga uszul itt.
  A civilek nemcsak a menekülteket segítik, segítik a hátrányos helyzetű gyerekeket, állam helyett próbálnak tenni a haldoklókért (egyszer még magának is szüksége lesz rá, de ha most elüldözi őket. akkor majd fekhet a kórházi elfekvőben, saját piszkában), stb.

  Szóval, ami magát "érdekli" az egy nagy dagad segg.:(
 3. 4
  Jozanesz
  2018. június 07., csütörtök 10:30
  A Fidesznek teljes mértékben igaza van. Ezek a senki által fel nem kért "civilek" kikért harcolnak? Azokért, akik hét országon menekülnek, mert meg akarják válogatni, hogy hol akarnak élősködni a szociális rendszeren? Miért nem azért harcolnak, hogy a kiinduló ország legyen jó és biztosnságos? Vagy miért nem ezért, hogy a hozzájuk sokkal közelebb levő és nyelvben és kultúrában hasonló gazdag olajállamokba menjenek?
  Nos engem ezek a kérdések foglalkoztatnak.
  Ezek tehát nem civilek, hanem egy dollármilliárdos magánhadserege. Az igazi civileknek semmi gondjuk sincs a törvénnyel pedig több mint 65.000 működik az országban.
 4. 3
  Nonemart
  2018. június 05., kedd 08:40
  Azért ez már tényleg nem színvonal. Ez a németsziszi véglények uralomra jutása, a gátlások, az ész utolsó nyomainak az eltűnése. Most akkor beszéljünk tán arról, hogy mi a fenét teszünk ? Lehet, hogy holnaptól nem megyünk be dolgozni ? Oszt legyen, aminek lennie kell - vagy még mindig túl jól élünk ahhoz, hogy egy kis megaláztatást ne viseljünk el ?
 5. 2
  rworse
  2018. június 04., hétfő 16:32
  erdőspéterkurvaanyád
 6. 1
  naki
  2018. június 04., hétfő 15:18
  "Nekünk Magyarország az első és a hazánkat nem adjuk senkinek." Hazudsz, fideszbérenc. Neked Orbánc végbélrózsája az első, a zsebed a második, Magyarország pedig a gazdatested teneked mindössze, amelyen élősködsz. Majdnem megint Lebensraumot mondtál, döglet.

Komment írásához