A karácsony Nagy Bandó Andrást is ellágyította

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 26., 15:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ezért levélben kér bocsánatot Orbán Viktortól.

Nagy Bandó András még december 20-án volt vendége az ATV Egyenes beszéd című műsorának, ahol azt mondta: hallotta, hogy a kecskeméti kórházba szállítják Lévai Anikót, ha férje, Orbán Viktor elveri. A kijelentésből természetesen botrány kerekedett, a csatorna rögtön elhatárolódott, és az interjút gyorsan le is szedte oldaláról.

A karácsony hatására Nagy Bandó Bayer Zsoltnak címzett levelében kér elnézést a miniszterelnöktől:

„Amit elhibáztam, nem idézem ide, de kimondom: előbb említettem meg egy mástól hallott dolgot, mint helyes lett volna, és bár akkor is hezitáltam, mondjam vagy sem, kimondtam. Élő adás lévén ez így maradt. Nem az én állításom volt, amit mondtam, egy kórházi dolgozó szavait citáltam, de így is megbánthattam vele azokat, akiket érintett. Nem vagyok érzéketlen ember, azóta is bánt, ami történt, és keresem a lehetőséget, hogy ezt kifejezzem.
Karácsonyi családi együttlétünk alatt jutottam el odáig, hogy most írjak Önnek, és levelére reagálva kérjek bocsánatot a Miniszterelnöktől és Családjától.”

A teljes levél megtalálható itt:

Nagy Bandó András

NYÍLT LEVÉL BAYER ZSOLTNAK Tisztelt Bayer Úr! Elolvastam a rólam, mondjuk így: velem, az ATV-s beszélgetéssel kapcsolatos írását, és Karácsony szent este, a szeretet hírvivőjének, Jézus születésének…

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 26., 15:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 53
  pokrocz
  2017. december 30., szombat 22:38
  hülye....
 2. 52
  pokrocz
  2017. december 30., szombat 22:23
  hülye....
 3. 51
  yoyo
  2017. december 29., péntek 13:09
  tiszapolgári:

  elismerem, a megfogalmazásom túlzásra sikeredett, kábé úgy, mint amikor az ember azt mondja, itt mindenki meg van huzatva, amikor nincs is mindenki meghuzatva, csak majdnem mindenki.

  Ha olyan sok embernél verte volna ki a biztosítékot a gázszerelő gyarapodása és a sok-sok igazi nagy disznóság, akkor ma Orbánék valami banánköztársaságban rejtőznének álnéven, de sajnos nem volt meg az a felháborodás, ami a világ más helyein garantáltan, így a valódi nevükön és itt működhetnek, és mivel olyan szépen működött eddig, ha valakiről elhíresztelték, hogy ügynök volt, esetleg buzi, pláne mindkettő együtt, hogy talán majd az Orbán varázserejét is ezzel lehet kikezdeni.

  Nagyon hasonlít erre az a fantáziajáték, hogy amikor a Simicska beduzzogott, a fél ország mérget vett be arra, a csávónak olyan titkos bizonyítékai vannak, amiért a volt főnök minimum kétszeres életfogytiglant fog kapni. Vajon miért nem elég a jól ismerhetően szaftos, undorító valóság?

  A nagybandó mint csodafegyver tényleg szimpla puffogás a részemről, bazi irritáló, hogy "hangulatjavítónak" mindig berántanak egy "nagy művészt", aki az egyszerű embert megnyugtatja, tényleg szar az egész orbán ahogy van.
 4. 50
  tiszapolgári
  2017. december 29., péntek 12:00
  yoyo: „nagyobb visszhangra talál egy sugalmazás…”

  Ez egyáltalán nem igaz. Épp ellenkezőleg, Mészáros jelenlétét, az egészségügy megoldatlan helyzetét, a stadionépítéseket, a jutalmazásokat-büntetéseket sokkal több ember tartja botrányosnak, mint amennyien az Orbán (valószínűleg) kórosan egoista személyiségével kapcsolatba hozható híreket adják-veszik. A Fidesz-szavazók jelentős része nehezen tudja megemészteni a haverok vagyonosodását, és azok a prominensek, akik szakítottak a párttal, mindig konkrét okokra, a korrupcióra vagy az EU- és Soros-ellenességre hivatkoztak, soha nem a napszemüveggel eltakart monoklira.
  A „nagybandó mint csodafegyver”-t szintén csak vagdalkozásnak érzem, hiszen az ATV stúdióvendégei között majdnem mindig van egy jobbikos vagy egy kormánytag, a rendszeres jelenlétük hatástalanítaná a fegyvereket.
 5. 49
  yoyo
  2017. december 29., péntek 11:05
  Utólag futottam végig ezt a heves kommentfolyamot. Amikor a cikk megjelent, nem gondoltam, hogy annyira fontos lehet a téma, erre tessék.

  szegedi789-cel teljesen egyetértek, nagyon szar, hogy a feleségverős és a grazi szanatóriumos pletykák komoly fegyverként lettek bevetve, sokan komolyan azt gondolták, hogy valódi érvek és valóságos tények helyett ilyen ellenőrizhetetlen állításokkal lehet esély rombolni Orbán tekintélyét.

  És hogy ebben az országban nagyobb visszhangra talál egy sugalmazás, valószínűleg rágalom, mint az, hogy a sógor és koma egyik megye után kapja a másikat, hogy putyinnal és erdogannal, azeriekkel és szaudiakkal bratyizik, az uniót meg belülről bomlasztja, és ez még csak a jéghegy csúcsa a valóságos botrányoknak.

  A nagybandó pedig valóban az a médiacsodafegyver, mint a hetihetesesek, a padödő, meg hasonlók, ők nem politikusok, hanem népszerű nagy művészek, akik a saját véleményüket artikulálják, bárkinek, még a fialának vagy a bolgár györgynek is szívesen elmondják, nemcsak az atv-ben. És egy bizonyos mennyiség után ezek a politikamentes elmondások elkezdenek sokkal többet ártani, mint használni.

  rworse, nagyon jó olyanokat mondani, hogy ki kellene vizsgálni Orbán ügyeit, nemzetbiztonságilag, oké, részemről mehet, dobjuk be, szerintem összeszarja magát, ha megtudja, mi vár rá.
 6. 48
  galambocskám
  2017. december 28., csütörtök 12:58
  A bandó által előadott történet nem igaz.

  Mostan én elmondom az igazságot.

  Ha valamilyen problema adódik akkor a szállítás nem a kecskeméti közkórházba történik hanem a Csomolungmára ahol is fácánvadászattal egybekötött szafarit tartanak ha már úgyis ott vannak ugye. Oroszlánt, tigris és jegesmedvét szoktak lőni, ha mázlijuk van akkor bálnát és cetet is.
  Üröm az örömben hogy a vadászatra kivezényelt közmunkásoknak gyalog kell átúszniuk a Nílust.

  Kérem nem terjeszteni, még bajom lehet belőle.
 7. 47
  rworse
  2017. december 28., csütörtök 12:13
  "Nőügyekkel nem foglalkozunk."
 8. 46
  rworse
  2017. december 28., csütörtök 12:10
  Ja, és nem véletlenül írja majdnem minden Nagy Bandónak író, hogy nem volt helyes bocsánatot kérnie. Nem pletykákról van szó, hanem illetékesektől elszólt információkról. Hivatalból nyomozandó.
 9. 45
  rworse
  2017. december 28., csütörtök 12:06
  szegedi789

  Hogy Orbán veri-e a feleségét (is), az sok okból valósan megtárgyalható és megtárgyalandó valós, fontos téma. Nem faszság. Úgy se faszság, hogy egy közszereplő váratanul elmondja a tévében, hogy egy illetékes kórházi dolgozótól mit hallott. Ugyanis, nem csak a szokásos rémhír a hírek formája, hanem régóta érkeznek már illetékes helyekről jelzések. És nem értem, miért ágálsz azzal, hogy szerinted vannak fontosabb témák is diktatúrailag. Én nem akarok fontossági sorrendet felállítani, de nehogy már ne legyen kirívóan fontos, hogy a prosztó parvenuk által működtetett diktatúra prosztó parvenukhöz illően egyúttal erősen férfisoviniszta, nőelnyomó diktatúra. Lásd családon belüli erőszakról szóló törvény elsikálása (hasonlóan a lusztrációs törvényekhez), viselkedések vakkomondor témában, viselkedések általában a nőkkel és gyerekekkel szemben (a parlamentben is), női princípium témák... Mert ugye nem kell magyarázni, hogy a vakkomondorokban ritkán a férfiak botlanak, majdnem mindig a nők és gyerekek. Mindent elmond a magyar diktatúráról, hogy a Vezér és hívei a Vezér apja által az utódnemzedékbe alaposan belerugdosott mintákat viszik tovább a következő nemzedékeknek. Minden magyar társadalmi témáról mindent elmond, hogy a Vezér KÖZTUDOMÁSÚAN egy virtigli vakkomondor. Otthon is, az országban is. Vert viszen veretlent. Hivatalból nyomozandó. A média részéről is.

  Nem véletlenül írtam oda évek óta több Orbánról szóló kommentemhez is, hogy vakkomondorról beszélünk. Mert ez mindenről mindent elmond. Rólunk is. És nem véletlenül fogalmaztam mindig kijelentő módban a vakkomondorságát. Név és cím a szerkesztőségben.
 10. 44
  szegedi789
  2017. december 27., szerda 22:27
  Magánember, magánember... Tiszapolgári, te mikor szerepelsz Egonnál? NBA egy hülye közszereplő. Régi brancsból. Aki bedobta ezt a faszságot. Ez egy. És van kettő is. Amikor poénkodni, kibontani tetszettetek a témát. Szerintem valós jelenség ellenzéki térfélen, hogy ezen az alacsony, indulatvezérelte nívón megy a közélet. És ehhez nem kell párttagnak lenni. Elég, mielőtt belekötsz, szavazónak lenni. Ennyi. Rossz érzéseim vannak, mikor ezek a züllött mesék mennek. De, tényleg, már korábban részletesen írtam, miért is.

  Félreolvasásod meg engem nem tölt el kellemes érzésekkel...

Komment írásához