A KDNP is anyázott ma egy nagyot: a nők számára ez a legbiztosabb önmegvalósítás

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 06., 19:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kőbaltákat kérjük a ruhatárban leadni.

A KDNP is közleményben köszöntötte az édesanyákat. Ezt írják: „Anyák napja arra figyelmeztet minket, hogy lépjünk ki a mindennapok megszokottságából és figyeljünk azokra, akik mindannyiunk számára nagyon fontosak az életünkben. Álljunk meg egy pillanatra és köszönjük meg az édesanyák fáradhatatlan erőfeszítéseit, akik önzetlenül adtak szeretetet és odafigyelést számunkra!

Társadalmunk nem lehetne az, ami,

ha nem lennének azok az anyák, akik életük minden egyes percével a családjukért, gyermekeikért vállalnának felelősséget. Meggyőződésünk, hogy a nők számára az anyaság az önmegvalósításnak – ha nem is a kizárólagos, de – az egyik legbiztosabb útja lehet.

Köszönjük nekik mindazt, hogy a lehető legtöbbet adták nekünk és gyermekeinknek! Kereszténydemokrataként arra törekszünk, hogy a mindennapokban is a megbecsültség és tisztelet lehessen az osztályrészük, s olyan kormányzást valósíthassunk meg az elkövetkező időszakban is, amely a családok boldogulását helyezi a munkája középpontjába.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 06., 19:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  naki
  2018. május 08., kedd 07:22
  " (...) olyan kormányzást valósíthassunk meg az elkövetkező időszakban is, amely a családok boldogulását helyezi a munkája középpontjába". - Hazudsz, aggeb. Kormányzást te még nem vakósítottál meg, csak kúrmányzást, családok helyett fideszeszbérenc-családokat kellett volna mondanod, a munkáról pedig hírből se hallottál, köztörvényes tolvaj.
 2. 4
  Cheyenne
  2018. május 07., hétfő 06:53
  Én a nőket a farkamban vagy az arcomra ülve tudom elképzelni leginkább, s a tapasztalataim azt mutatják, hogy azok a női kreatúrák ficánkolnak a legelragadtatottabb révületben ezen testrészeimen, akik szabadok. értsd: az adott pillanatban csak a nedves puncijukért vállalnak felelősséget. Aztán az orgazmus gigászi csúcsairól leereszkedve ismételten felelősséget vállalnak a gyerekekért, a családért, a szexi magassarkú papucsaikért, a rúzsaikért, valamint minden másért, amiért mi, füstölgő fallosszal rohangáló hímek is felelősséget vállalnánk..
 3. 3
  szegedi789
  2018. május 06., 20:42
  Kész felvilágosodásként/progresszív aranykorként értékelnék az elhamarkodottan ítéletet hozó pol.-i elemzők, hogy beiktatták az önmegvalósításos résznél " ha nem is kizárólagos"-f. kitétetelt. De mit lát a nem elhamarkodottan ítéletet hozó kommentelői szemünk (mindjárt 2, azaz két darab!), hogy "DE". Aztán "az egyik legbiztosabb útja" lehet. Tehát a hierarchia megvan, ők megvonták a határokat. Kész, punktum ! Erre mi is kénytelenek vagyunk megvonni a miénket, miszerint megint a szokásos avíttas bullshittel van dolgunk. Ámen. És zsolti nevében "puf-puf szarvas".

  (Azt még nem sikerült megértenem, hogy ki akar a családok (állampolgárok) boldogulása elleni kormányzást folytatni. De zsoltiék a munkájuk "középpontjába" helyezik azt. Kár , hogy zsoltiék életükben nem dolgoztak..........)
 4. 2
  szegedi789
  2018. május 06., 20:28
  Kéjjek egy zse-zse-zsebkendő-dő-dő-dőt! Brühüm-brühüm ! Meghatódott kicsi szívem...
 5. 1
  Motyó
  2018. május 06., 20:21
  Ézt olyan emberek írták akik a nőt csak a konyhában tudják elképzelni, és nem képesek más értékrendet megérteni, elfogadni

Komment írásához