Az ész megáll: Orbán Viktor szerint mi is benne vagyunk a horvátok vébésikerében

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 12., 10:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Csak egy kicsit, de azért benne vagyunk. És a mi kutyánk kölyke.

Az Index szúrta ki, mit mondott a miniszterelnök úr a köztévének (aki nem hiszi, itt tekintheti meg a videót) a horvátok vébésikeréről.

false

Ezt mondta:

„Mindig is a Duna menti futballkultúra része volt Magyarország, ezért a horvátok sikere persze a horvátoké, de egy kicsit úgy érezzük, hogy abban egy kicsit mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió dicsősége is, még hogy ha a horvát zászlót is kell most a magasba emelni. Én teljes szívvel szurkolok, nemcsak azért, mert a horvátok a barátaink és a szomszédaink, hanem mert azt a futballkultúrát képviselik, amihez mi is tartozunk, még ha ma nem is érjük el, sőt, meg sem közelítjük azt a szintet, amire a horvátok képesek. De azért ez mégiscsak a mi kutyánk kölyke.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 12., 10:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 19
  tiszapolgári
  2018. július 13., péntek 20:26
  18

  86-ban, egy kiadós bundabotrány után mi is majdnem megnyertük a vébét, csak a ruszkik megsoroztak minket katyusával.

 2. 18
  hóvarjú
  2018. július 13., péntek 18:41
  Az olaszok is mindig akkor nyernek vébét, amikor totóbotrány van, úgy látszik kell az extra motiváció és/vagy az amnesztia.
 3. 17
  rworse
  2018. július 13., péntek 17:13
  Hja, Horvátország még nem lett következmények nélküli ország, bár Orbán sokat próbálkozik arrafelé is.
 4. 16
  yoyo
  2018. július 13., péntek 15:07
  ... szóval a világ más részein a tisztességtelenségnek egy bizonyos mértékén akkor is felháborodnak, ha valóságosan világszínvonalú teljesítményt nyújtanak a felelősök.

  Ha nem vébédöntősökről, hanem közpénzpusztító tehetségtelenekről lenne szó, kő kövön nem maradna...
 5. 15
  yoyo
  2018. július 13., péntek 15:00
  naki, szerinted szaralak, szerintem egy felelőtlen szemétláda, de ez lényegtelen, a Nagy Zavaros Magyar Pantheonban ott szoronganak egymás mellett mindenféle valódi és kiatalált emberek, nagy teljesítményekkel és nagy kártételekkel a CV-jükben, Csaba királyfitól Horthy Miklósig, Széchenyitől Kossuthon át Kádárig, Gyula vitéztől Dózsa Lászlóig, és ebben a bizarr sokaságban igencsak sok lájkot fog kapni a mi legfőbb, örökemlékű kortársunk.

  Ez egy délibábos, bódult, fantaszta ország, sokan azt is képesek elhinni, amit ez a szemérmetlen pojáca beszél, hogy a horvát foci sikere a mi kutyánk kölyke, már-már mi is világbajnokok vagyunk, de hát hogy a fenébe ne lennénk azok, azok vagyunk, 54 óta, már mindenki elismerte, hogy megnyertük, vagy legalábbis megnyerhettük volna, mi vagyunk az örök aranycsapat, csak ez a zsidó-, akarom mondani Soros-bérenc lipsi, homokos pesti nemzetidegen söpredék akarja kicsavarni a magyarok kezéből a a dicsőség kupáját, de még pár tucat stadion, még néhány milliárdokkal tömött akadémia, és megvalósul minden magyarok álma, csak azon a kurva pótselejtezőn ne kapnánk ki megint.

  Ahogy ezzel a horvát szurkolói példával próbáltam rámutatni, a világ más részein
 6. 14
  naki
  2018. július 13., péntek 13:12
  13: "orbán mégis a magyar történelem nagy alakjai közt fogja végezni"; pontosabban, "a szaralakjai" közt.
 7. 13
  yoyo
  2018. július 13., péntek 12:35
  „a szurkolók egy tömege évek óta bojkottálja a válogatottat, mert képtelenek azonosulni azokkal a játékosokkal, akik részei a korrupt rendszernek, és ezzel szégyent hoznak nemzetre és megcsúfolják tehetségüket”

  Nem tévedés, kérem, ez a vébédöntős horvát csapat szurkolóiról szól, akik a korrupt rendszer részeként működő, szégyenletes embereket bojkottálnak.

  Idehaza még azoknak is elsült a fasza és önkívületi állapotban tódult ki az andrássy útra az izland elleni 1:1 után, aki amúgy rühelli orbánt.

  Hogy orbán mégis a magyar történelem nagy alakjai közt fogja végezni szentistvánnal és mátyás királlyal holtversenyben, az ezeknek a féloldalas érzékenységgel megáldott magyaroknak köszönhető.
 8. 12
  tiszapolgári
  2018. július 13., péntek 08:23
  Barátaink, azonos futballkultúra, a mi kutyánk kölyke:

  https://444.hu/2018/07/13/horvat-szurkolok-tizezrei-bojkottaljak-a-csapatot-bortonbe-kuldenek-modricsot-es-a-korrupt-futballelitet

 9. 11
  tiszapolgári
  2018. július 13., péntek 08:12
  9

  Majd a visszavágókon lemossuk a gyalázatot.

 10. 10
  szegedi789
  2018. július 12., csütörtök 23:55
  Ha ilyen tempóban termelik az eredményt a fiúk, akkor előfordulhat, hogy hamarabb kiesik az összes magyar csapat, minthogy elkezdődne az NB1 ?????
  A betyárját!
  (Már ha jövőhéten lesz visszavágó...)

Komment írásához