Bayer Zsolt show-műsorral jelentkezik

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 04., 16:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Reszkess, Puzsér! Reszkess, Hajdú Péter! Így újul meg Mészáros Lőrinc tévéje.

Mától új székházból, megújult díszletekkel és műsorstruktúrával jelentkezik az Echo Tv ­– írja a Blikk. A bulvárlap szerint Mészárosné Kelemen Beatrix, a csatornát működtető Echo Hungária Tv Zrt. igazgatóságának elnöke a jeles esemény kapcsán elmondta:

„Nagyon kemény munka előre eltervezett eredménye a megújulás”,

és hogy „a mai kiélezett versenyben a legjobbat, a legmodernebbet kínálónak van esélye a sikerre”. Mészáros (Lőrinc)né fontosnak tartotta azt is elmondani, hogy „a csatorna küldetése, hogy a polgári értékrendet erősítse Magyarországon, az embereket érdeklő témákat keresve, azokra valódi válaszokat adva”.

A Blikk cikkéből kiderül az is, hogy „a magas szakmai színvonal elérése érdekében egy év alatt nyolcvanról háromszáz közelébe emelték a létszámot, a stáb összetétele pedig garancia a minőségre”.

A legújabb műsorstruktúrát Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes ismertette. Mint mondta, Bayer Zsolt műsora, a Mélymagyar megszűnik, helyébe a vasárnaponként jelentkező

Bayer-show lép,

amiről egyelőre még nem árult el részleteket; a Port.hu szerint annyit tudhatunk: „Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!”

Szikszai inkább arról beszélt, hogy nyolc új műsor indul: „Lesz például, amelyikben bloggerek beszélgetnek, egy másikban a médiában eddig meg nem jelenő emberek véleményét ütköztetik, de saját műsort kap ’a mindennapi terror’, a rendszerváltás korszaka, a hét legfelkavaróbb eseménye.”

Szikszai az Echo Tv legfontosabb céljának azt tartja, hogy a csatorna „hivatkozási pont legyen, megkerülhetetlen hírforrás”, azonban a nézettségi mutatók javítása érdekében „nem kötnek minőségi kompromisszumot, mert nem céljuk, hogy bulvártartalom jelenjen meg náluk”.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 04., 16:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  Pendragon
  2017. december 04., hétfő 20:48
  Pl. olyat el tudok képzelni, hogy Matolcsy Gyurkával duettben előadja a "New York, New York"-ot, ciklámenszínű, illetve citromsárga öltönyben, miközben Rákay Philip zsokénak öltözve, sétapálcával táncol a háttérben. Unortodox, illiberális, táncos-zenés esztrádműsor.
 2. 6
  szegedi789
  2017. december 04., hétfő 20:38
  Sportértéke vajmi kevés annak, hogy egy elkényeztetett valaki a hatalom seggéből mondja meg a tutkót. És osztja az észt. Hú , de kell az . . .
 3. 5
  rworse
  2017. december 04., hétfő 19:03
  Huhhh, gyerekek, ezt azért még emészteni kell, Zsóttika mint showman! Nem lesz könnyű napirendre térni felette.
 4. 4
  rworse
  2017. december 04., hétfő 19:02
  Még mondja valaki, hogy a magyar médiában nincs kollegialitás. A "konkurens" TV2 például a "Tények"-ben épp az előbb közölt többperces kedves beharangozót. (Egyúttal, kezdődik a karácsonyi Erzsébet utalványokkal kapcsolatos tájékoztató kampány - nehogy a nyugdíjasok véletlen eltévesszenek valamit, például, hogy kitől kapták az utalványt.)

  Hogy a Bayer "Show" milyennek várható, arról valószínűleg mindent elmondanak a műsor szlogenjei. "Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!" Vagyis semmi változás az eddigi műsoraihoz képest, csak annyi, hogy nyilván lesz egy-két lampion, meg színes fény, szilveszterkor pezsgő és konfetti, és anyósnyelvet fog fújni Zsóttika.
 5. 3
  yoyo
  2017. december 04., hétfő 18:46
  Bayer az utóbbi időben amolyan papos, sóhajtozó, megfáradt mindentudó beszédmódot vett fel, amit hallgatni kínzásszámba megy. Erre showműsort alapozni csak a ner falai közt lehetséges, mivel itt van a világ legmazochistább közönsége.
 6. 2
  Pendragon
  2017. december 04., hétfő 18:43
  Akkor se nézném, ha pornókomédiával jelentkezne.
 7. 1
  HalápyMiksa
  2017. december 04., hétfő 17:45
  Ha a Bayer-show csak fele olyan vicces lesz mint ez a tájékoztató, akkor már siker lesz.

Komment írásához