„A szurkolókkal együtt túl sokáig toleráltunk benneteket. Mától szabadságra mentek”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 03., 13:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ki mondta? Hol mondta?

Evangelosz Marinakisz, a görög Olimpiakosz klubcsapat elnöke a vasárnapi, Levadiakosz elleni 1-1-es döntetlen után akadt ki, és dühében 400 ezer eurós bírságot is kiszabott a focistákra.

A vasárnapi gyenge meccsért 200 ezres büntetést kaptak a játékosok, a bírság másik fele egy március eleji döntetlenért járt (Panathinaikosz ellen, szintén 1-1).

Ráadásul a rossz eredmények miatt szabadságra küldte az összes játékost a szezon hátralevő részére, és kijelentette, hogy a nulláról akar új csapatot építeni. A klubelnök többek közt azt is kifogásolta, hogy a focisták többet foglalkoznak a szép házaikkal és autójukkal, mint a csapattal:


„A nulláról fogom újjáépíteni az Olimpiakoszt, amely olyan csapat lesz, amilyenről mindannyian álmodunk. A szurkolókkal együtt túl sokáig toleráltunk benneteket. Mától szabadságra mentek” – nyilatkozta.

 

 

HVG.hu
szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 03., 13:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2018. április 03., kedd 14:37
    Nehogy azt higgyük, hogy példa nélküli az eset. Néhány éve a Puskás Akadémia visszavette a játékosoktól a bérelt autókat a rossz szereplés miatt, szegény fiúknak két teljes héten át taxival kellett edzésre járniuk. De meg is lett az eredménye, azóta egészen megtáltosodtak.

Komment írásához