Egy fotóban, hogy a kormánymédia mennyire imádja, amit Toroczkai most a Jobbikban művel

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 16., 16:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nem bírnak lejönni róla.

Hogy düh, trollkodás vagy inkább a Fidesznek tett direkt szolgálat vezette Toroczkai Lászlót az elmúlt hetekben, amikor Vona Gábor, illetve a Jobbik vezetése ellen beszélt a nyilvánosságban, azt jelenleg nem tudjuk eldönteni.

Az viszont a napnál is világosabb, hogy a kormánybarát média, Schmidt Mária újságjától kezdve más üzenőfüzetekig imádják a Toroczkai-show-t, és lelkesen közvetítenek is róla.

Pártszakadás, elnyomás, árulás, disznóság.

Ezek Toroczkai legújabb témái, ha a pártvezetésről beszél. És ez természetesen kapóra jön a kormánybarát, állami hirdetésekkel kitömött médiának, hogy ezzel támadja Vonát, hogy gyengítse a Jobbikot. És hát Toroczkai László nem rest akár Mészáros Lőrinc tévéjéig vagy a Lázár-közelinek tartott promenad.hu-hoz rohanni, hogy elsírja bánatát.

Ők pedig meghallgatják, és kihangosítják. Hisz erre vannak. Akkor meg pláne, amikor a legfrissebb ellenfelet, Márki-Zay Pétert kezdi szidni.

Kérdés persze, hogy Toroczkai miért szolgálja ki a Fidesz-média igényét ilyen nyíltan, már-már alázatosan, de ez már legyen a Jobbik baja. (Vagy az, hogy vajon miért tudósított Toroczkairól olyan kedvezően a Magyar Idők az elnöki kampány alatt.)

Íme a tények (pirossal a kormánybarát sajtó):

false

 

Ez ment másfél napig, pár órája kezdett pörögni Toroczkai pártszakadásos nyilatkozata mindenhol.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 16., 16:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  tiszapolgári
  2018. május 16., szerda 20:02
  Nekem a zsebkendős tetszik a legjobban, Vona belefújta az orrát, majd messzire hajította őt. Ez jól meg van írva, az olvasó már látja is maga előtt, ahogy Vona messzire hajítja, de amikor megfogja, hogy elhajítsa, akkor taknyos lesz a keze, ezért utánaszalad, hogy beletörölje a kezét. Újból messzire hajítja, de ettől megint betaknyozódik a keze, odaszalad, beletörli, elhajítja, és így tovább.
 2. 2
  rworse
  2018. május 16., szerda 22:45
  Tóthroczkai nem kiszolgálja a Fidesz-média igényeit, hanem önjáró protonáci. A Fidesz-médiának csak szerencse.

Komment írásához