Egy őszinte vallomás Magyarországról: se vécépapír, se szappan, se ülőke nincs az orvosi rendelőben

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 03., 18:07
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Az RTL Klub mutatta meg a szomorú valóságot.

Letakart, rossz piszoárok, ülőke, szappan és papír nélküli vécék – ilyen állapotokat tapasztalt az RTL egyik nézője a legnagyobb szegedi rendelőintézetben. A felvételeket ma este mutatták be. „Híradónk üres sörösdobozt, röviditalos üveget és büdös vécéket talált a Szegedi Egyetem Klinikai Központjának I. sz. szakorvosi rendelője épületében” – írja a csatorna.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 03., 18:07
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 21
  rworse
  2018. július 06., péntek 08:46
  szegedi789

  Nem értelek. Úgy teszel, mintha nem tudnád, hogy az RTLKub (is) szimpla bulvármédia. Szimpla bulvármédia, mindenben. A Híradójában is. Mindig is szimpla bulvármédia volt, most amiatt, mert szinte minden mást felvásárolt Orbán, attól még az RTLKub továbbra is szimpla bulvármédia marad. Úgy teszel, mintha nem tudnád. Azt várod, hogy az RTLKub ne legyen szimpla bulvármédia? Azt ugyan hiába várod.
 2. 20
  szegedi789
  2018. július 05., csütörtök 14:53
  Odaszúrunk, majd elpoénkodjuk. Oké, mindegy. Nekem ezek után sem tetszik az ertéel híradójának olcsó és hatásvadász eljárása. Mindegy, most legalább nem halott menekültekre kötnek kengurus édibédi hírt...
 3. 19
  rworse
  2018. július 05., csütörtök 10:12
  (P)polgári sándor, gatyába táncol,
  mutatom a bugyimat, kimossa az Automat.
 4. 18
  rworse
  2018. július 05., csütörtök 10:09
  Azt akartam mondani, hogy a komment salakanyag.
 5. 17
  tiszapolgári
  2018. július 05., csütörtök 10:09
  Előbb mutasd a bugyidat.
 6. 16
  rworse
  2018. július 05., csütörtök 09:52
  Mutasd a budidat, s megmondom, ki vagy.
 7. 15
  tiszapolgári
  2018. július 05., csütörtök 08:59
  14: 1 vécéből még adott ingatlanon belül se lehet a "tutit" levezetni.

  Már hogyne lehetne. Mint ahogyan egyetlen kommentből is megismerhető a kommentelő személyisége.
 8. 14
  szegedi789
  2018. július 04., szerda 22:37
  De Cyrano, én nem a tökéletesen működő egészségügyről beszéltem. Nem is a példádban felhozottakról. Egyszerűen csak arról írtam, hogy ertéel csinált egy hangulatkeltő anyagot a gagyi híradójában, ahol egy bazi nagy esztéká egy darab budijából levezettek Mindent.
  Nekem ezzel az "eljárással" van bajom. Ma már 3 intézmény 3 budijából tették u.ezt. Szegeden is mint máshol, több párhuzamos valóság létezik, bár erről politika kussol, egészségügyek.
  1 vécéből még adott ingatlanon belül se lehet a "tutit" levezetni.
  Ja, és szigorúan Szegedre vonatkoznak a kommenteim! Azt gondolom, ez utóbbit előre le kellett volna szögeznem.
 9. 13
  Cyrano
  2018. július 04., szerda 22:19
  szegedi, nem akarom én itt tovább kenegetni a szart, de ha lettél volna beteg, tudnád, tényleg fontos az eü-ben a wc. Mert járnak oda vesebetegek, prosztata problémával küzdők, kismamák, vízhajtót használók. (A kórházról már ne is szóljunk).
  Az pedig, hogy nincs szappan a mellékhelyiségben, tényleg botrányos. Lehet, én vagyok hülye, de én hordok a zsebemben kézfertőtlenítőt. Ha kijövök a rendelőből, leszállok a tömegközlekedésről, használom. Mert tudom, hogy meg fogom dörzsölni a szemem, hozzáérek az arcomhoz, vagy más arcához, kezéhez. És nem akarok sem én megfertőződni sem, mást nem akarok megfertőzni.
  Nevezz nyugodtan rigolyásnak.

  Igen óriási baj van a rendszerrel, és ez az egyik.
  A többit is lehet ragozni, kórházban volt egy rokonom, rémmeséim vannak, de nem untatlak vele. Elég annyi, hogy három hét alatt nem született diagnózis?
 10. 12
  szegedi789
  2018. július 04., szerda 20:55
  Én az ertéel-féle tempót nem szeretem. Odamegy egy kurva nagy épületbe, ma fokozták , már három helyen (!) is lefilmeztek egy-egy vécét ! Oknyomozás csúcsa ! És akkor egy (!) vécéből eljutunk a fenti címig. Egy olyan ágazatban, ahol még van pár büdös dolog...
  Ja, és egy traumatológiai ügyeleten, ahová behoznak boldog-boldogtalant. Akik pl. kinyitnak egy sört a bedöglött piszoár látttán. Lóóógikus , illetve mindig tanulunk valamit a honról...

  Egyébként, ha ennyire budi-riportot akarnak, akkor illene minden budinak megszólalási lehetőséget biztosítani. Legalábbis magára adó média... :) :) :)

Komment írásához