Lehet Más a Politika: „Gyurcsány Ferenc elvesztette a józan ítélőképességét”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 27., 19:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kanász-Nagy odadörrent.

Ritkán látott dolog történt tegnap este az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában, amelyben egy asztalhoz ült Szél Bernadett, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely, hogy beszélgessenek egyet az ellenzék helyzetéről és egy lehetséges összefogásról. A vita egyik legfontosabb pontja talán az volt, amikor Gyurcsány kimondta, hogy a DK semmiképpen sem állna be Szél Bernadett mögé. Többek között erre reagált egy közleménnyel az LMP, amely nagyjából úgy foglalható össze: Gyurcsány a hibás.

Az ellenzéki párt szerint a tegnap esti vita is bebizonyította, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök „elvesztette józan ítélőképességét”, amikor élő adásban azt állította, hogy az LMP nem ígér korszakváltást. Szerintük Gyurcsány Ferenc nem érdekelt egy új korszakban, azt a régi korszakot akarja visszaállítani, amiben „Orbán és Gyurcsány váltott műszakban fosztja ki az országot”.

false

Azt írják, hogy az LMP keresi az együttműködést azokkal az emberekkel és pártokkal, akik részesei akarnak lenni az új korszaknak, de elutasít minden rossz vitát, hamis szembeállítást és nyomásgyakorlást azoktól, akik csak a hatalmukat akarják átmenteni. „2018-ban új korszakot kell kezdenünk, mert ez az egyetlen útja a kormányváltásnak, az LMP pedig minden döntését ennek érdekében hozza meg” – áll a Kanász-Nagy Máté LMP-szóvivő által jegyzett közleményben.

Amúgy hurrá, mivel megint tettünk egy lépést az együttműködés és megegyezés felé!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 27., 19:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 17
  rworse
  2017. október 28., szombat 15:34
  A grrreselyű szokásához híven szemét módon hazudozik.
 2. 16
  harcolj
  2017. október 28., szombat 11:20
  "Engem sem személyes indítékok vezérelnek. " Ehhez galambocskáj kegyedből a személy erősen hiányzik. Tudjuk hogy az indíték maguknál tomporlakóknál hol van. Azért elég fárasztó lehet, ha naponta több cikk jelenik meg Demeter Mártáról, Gyurcsányról, Szél Bernadettről , mert ilyenkor rögtön ki teccen ugrani a jó anyagcserevégtermékmelegről és rögtön megy a kötelező bénázás. Hát igen, aki már hozzászokott az "anyaghoz", nehezen válik meg tőle. Na pá, jó csipegetést...
 3. 15
  galambocskám
  2017. október 28., szombat 10:28
  Én sem nevezném írásnak amit művelsz. Ugyanakkor gondolnunk kell azokra a könnyelmű olvasókra akik a hozzzászólásokat is elolvassák márint az enyémeken kívül.
  Őket traumaszerűen érhetik azok az izék amelyekkel elárasztod a védtelen fórumot.


 4. 14
  tiszapolgári
  2017. október 28., szombat 10:14
  A lap színvonalát semmiképpen nem emelné, hiszen én nem a lapba írok, én nem szerző vagyok, hanem az online fórumon szoktam hozzászólni.
  Nem tudom, ez nem túl bonyolult-e.
  Mindenesetre, még egyszer: ha nem tetszik az újság, nem kell olvasni.
 5. 13
  galambocskám
  2017. október 28., szombat 10:06
  Engem sem személyes indítékok vezérelnek.

  A lap színvonalát jelentősen emelné ha téged bezárnának a pincébe.
 6. 12
  tiszapolgári
  2017. október 28., szombat 10:01
  11

  Nem rólam van szó, egyetlen szót sem szóltam magamról.
  Azt kifogásoltam, hogy maga az újságon és az ellenzéki sajtón gúnyolódik, és hogy azért van itt, mert szeret konfrontálódni. Nagyon jó lenne, ha most már másokat boldogítana.
 7. 11
  galambocskám
  2017. október 28., szombat 09:29
  Miért lenne beteges hajlam ha az ember megpendíti hogy nem ártana a vicét bezárni a pincébe?

  Ez a törekvés a lelki egészsége jele.
 8. 10
  tiszapolgári
  2017. október 28., szombat 08:19
  7: házitroll

  Igen, minimum. De még az is lehetséges, hogy fizetett alkalmazott. Maga egy ellenzéki újság cikkeihez hozzászólva folyamatosan gúnyolódik az ellenzéki sajtón; tehát azon a felületen gúnyolódik, amelyik teret, lehetőséget ad arra, hogy a maga antihumánus és szándékosan bántó, provokáló céllal megírt véleményei megjelenhessenek.
  Maga nem egyszer, nem kétszer írta le, hogy azért van itt, mert szeret incselkedni. Legyen szíves máshol kiélni ezt a beteges hajlamát.
 9. 9
  rworse
  2017. október 28., szombat 07:25
  A grrreselycsili persze szokásához híven megint sokszorosan hazudik. És persze megint úgy tesz, mintha.
 10. 8
  yoyo
  2017. október 28., szombat 07:24
  A legértelmetlenebb kitalálós játék, hogy ki miatt nem lehet összefogni.
  És azért, mert eleve értelmetlen az igyekezet, nyilvánvalóan nem lehet összefogni.
  Csak abban az esetben lenne ez lehetséges, ha külön-külön nem lennének érdekeik. De egyéni ambíció és külön pártérdek mindig van, és kevés politikus és párt volna kész igazi orosz rulettet játszani: azaz a kicsi választási győzelmi esélyt megrizikózni a biztos politikai halál ellenében.

  Gyurcsánynak volt igazsága abban, hogy egy nagy váltópárt kellene, igen, egy érdek, egy nagy választóbázissal, egyféle politikai szándékkal a fidesszel szemben, ehelyett a sok lúd összevissza csapkod a szárnyaival és egymással szarakodik a disznógyőzés helyett.
  De Gyurcsány fantáziája nyilván csak odáig terjed, hogy annak a váltópártnak ő lesz majd a vezetője, vagyis olyan párt mégse lesz - annak ugyanis nem lesz se bevonzóképessége, se támogatottsága. És olyan politikai jövőképet se fog tudni felvázolni, ami közömbösíthetné Orbán büszke, nagy, migránsmentes magyarországáét.

Komment írásához