Ha bosszantotta a CBA-s Kasszás Erzsi, ettől tuti padlót fog

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 07., 09:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ezentúl Bach Szilvia sokkol minket mint Icuka, a boltvezető.

Kasszás Erzsi jelenségével valószínűleg az is találkozott, aki nem néz tévét, hiszen a neten vírusként terjedtek a borzalmasabbnál borzalmasabb CBA-t népszerűsítő reklámok, amelyektől az ember nem kedvet kapott a vásárláshoz, hanem fejfájást.

Biztosan akadt, aki szerette Kasszás Erzsi szezonális megjelenéseit, ezért azok most szomorúan fogadhatják a hírt, hogy a szerepet alakító Balázs Andreát lecserélték. (Reméljük, Fránya Fridaként tovább szárnyal a művésznő karrierje.) Az utódja pedig Bach Szilvia lesz, aki Icukaként sokkolja a nézőket, például így:

Itt van Icuka, a boltvezető

Picinyeim! Eddig kedvenc kolléganőm, Erzsi dalolt az kasszánál, de most itt az ideje, hogy előbújjak a boltvezetői irodából és megmutassam nektek, mi is az a CBA-s varázs!

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 07., 09:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  szegedi789
  2018. május 07., hétfő 19:50
  Maksa-rémkorszak és a rádiókabarés cigánykodás nagyasszonya...

  Mi van, borbásmarcsika a "köztévén" futó gasztrominek csúfolt tömeges termékelhelyezős műsora mellett már nem megfizethető, mint egykoron volt... ??????

 2. 2
  rworse
  2018. május 07., hétfő 16:30
  Bach-korszak.
 3. 1
  idelle
  2018. május 07., hétfő 11:35
  a CBÁ-s varázs lényege, hogy az üzletlánc a boltok arculata valamint a kiszolgáló személyzet stílusa és felkészültsége alapján visszarepít bennünket a '80-as évekbe.

Komment írásához