Itt a hivatalos bizonyíték, hogy a Fidesz megtanította a magyaroknak: mindenkit utálnunk kell

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 16:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tízből kilenc magyarnak migránsfóbiája van.

A 24.hu szúrta ki azt a friss jelentést, amelyet az EuroBarometer közölt arról, mennyire sikerült integrálni a bevándorlókat az Európai Unióban. Ebben szerepel egy grafikon, amely bemutatja, hogy melyik tagállamban a legelutasítóbbak a bevándorlókkal, pontosabban: hol, mennyire kezelik barátként az oda érkezőket.

Magyarországon a felmérés szerint csupán a megkérdezettek tíz százaléka barátkozna bevándorlókkal. Ez az arány a legrosszabb az egész EU-ban, hozzánk hasonló elutasítással csak Bulgáriában találkoztak, ott 13 százalék nyitott a bevándorlók felé.

false

Ott, ahol tényleg vannak is bevándorlók, mint például Svédországban, az emberek 87 százaléka barátkozna velük, Hollandiában 85, az Egyesült Királyságban 77, Németországban 47 százalékos ez az arány.

A kormány továbbra sem tudja elengedni a menekültkérdést, miközben már rég teljesítette az előírt kvótát

A biztonság kedvéért azért meghosszabbítják a menekültek miatti válsághelyzetet. Válságos napjait élheti a Fidesz, hiszen úgy tűnik, hogy miközben már a kormánynak és hűséges követőinek is kezd kínossá válni a végeláthatatlan sorozás és a menekültekkel riogatás, új kampánystratégia híján mégsem tudják elengedni a témát.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 16:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    rworse
    2018. április 14., szombat 20:55
    Egzakt.

Komment írásához