Az ismét hiperaktív Rogán Antal teljesen odavan Kásler Miklóstól

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 29., 15:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Közel már a széles körű felvirágzás!

Mikor híre ment, hogy Balog Zoltánt Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltja az emberi erőforrások miniszterének posztján, a magyar sajtó szabadabb fele nagy elánnal kezdte idézgetni Kásler korábbi ostoba kijelentéseit.

Be kell tartani a tízparancsolatot, így gyógyulhat a magyar – mondta a leendő miniszter, aki majd az egészségügyért is felel

Na meg az ősrobbanás? Nem is volt ilyen.

Lapunk előszedte a NER új arcának portréját is.

A megkerülhetetlen – Portré Kásler Miklósról, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatójáról

Sebész, onkológus, 24 éve az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Nevéhez köthető a rákgyógyítás centralizálása, módszertanok kidolgozása, de a szakma jelenlegi rossz helyzetéért is sokan tartják felelősnek.

Az RTL Klub a minap megkérdezte Kásler kinevezéséről a választás óta már nem bujkáló Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, aki úgy nyilatkozott, hogy Kásler jót fog tenni a magyar oktatásnak és az egészségügynek (persze Palkovics Lászlóval, eddigi oktatási államtitkárral karöltve, aki az új kormányban technológiai és innovációs miniszter lesz).

Mint az köztudott, a magyar oktatás nemzetközi szinten (PISA-felmérések, Európai Bizottság jelentése) messze elmarad az európai színvonaltól.

Szerencsére Kásler sem elégedett az oktatás helyzetével, de sajnálatos módon egészen más problémákat lát.

Az új emberminiszter szerint a neveletlen gyerekeket meg kell nevelni, a hit- és erkölcstan nagyon jó, a műhiba pedig relatív dolog

Sikerült megtalálni Balog Zoltán méltó utódját.

Hisz’ a magyar kultúra elképesztő kincsestárát sem ismertetik meg eléggé a diákokkal.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 29., 15:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    naki
    2018. április 30., hétfő 12:33
    "Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter".... ez csakis egy Rogánc lehet, de csakis Orbánc operettországában. Nem körözött, köztörvényes bűnözők.

Komment írásához