Kósa Lajos káröröme: páros lábbal száll bele a ma megszűnő Magyar Nemzetbe

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 11., 10:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A nagy bujkáló visszatért a képernyőre.

Ma jelent meg utoljára a Magyar Nemzet nyomtatott verziója és az mno.hu sem frissül tovább.

A lap megszűnése miatt kedden Orbán Viktort is megkérdezték, ő azonban csak annyit mondott: "Nem foglalkozunk üzleti ügyekkel." Szerdán reggel pedig a kampány utolsó heteiben hol ügyesebben, hol ügyetlenebbül bujkáló Kósa Lajos is visszatért a TV2 képernyőjére, és rögtön páros lábbal szállt bele a Magyar Nemzetbe: "Sajnálom őszintén a Magyar Nemzetet. Nagyon rossz irányba mentek, olyan hazugságokat toltak, de kiderült, hogy a választók sem hittek nekik."

Majd hozzátette, szerinte Simicska Lajos azért zárja be a lapot, mert menekülni akar a felelősségre vonás elől, amivel a választás előtt megjelentetett "álhírek" miatt kellett volna szembenéznie. Kósa most különösen boldog lehet, hiszen az elmúlt hetekben ezek az "álhírek" jelentősen megnehezítették az életét, olyannyira, hogy a kampány utolsó napjaiban valósággal eltűnt a nyilvánosság elől.

Itt a Mokka szerda reggeli adása, nézzék, ha van gyomruk hozzá:

Kósa Lajos a Magyar Nemzet megszűnéséről: ˝Elmenekülnek a felelősségre vonás elől˝ / tv2.hu

Belépés Simicska Lajos úgy döntött, hogy megszüntetni a Magyar Nemzetet, mert neki nem számítanak az értékek - fogalmazott a Mokkában Kósa Lajos, aki szerint a lap egyébként hemzsegett a hazugságoktól, így komoly perekkel néztek volna szembe az elkövetkezendő időszakban. A politikus a választásokról, saját eredményéről és lehetséges jövőbeli pozíciójáról is beszélt.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 11., 10:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  IpiApacs
  2018. április 12., csütörtök 17:01
  A Lajos leosztott feladata a Jobbik kicsinálása volt. Csak ennyi.
  Plussz pontokat is szerzett ez az álgeciző tégla: baloldali és liberális értelmiségiek, politikusok Vonáékkal való együttműködésről ötletelgettek, tették le ótvar javaslataikat az asztalra. Nem fogunk titeteket elfelejteni, ne is álmodjatak róla, Heller és társai! Vonával együtt mentetek a levesbe. Ma már a múlt emberei vagytok.
 2. 7
  rworse
  2018. április 12., csütörtök 07:46
  Debrecenbe kéne menni.
  Pulykakakast kéne nézni.
  De a kakas nagyon drága,
  Belekerül párezermilliárdba.
 3. 6
  naki
  2018. április 11., szerda 22:51
  Ezt is elővonta szellőzni a gatyakorcából Orbánc. Nem kell immár tovább rettegnie, bíróság elé állítják-e köztörvényes bűncselekmény gyanújával, vagy sem. A kúria becsületén Polt esett, így nem fogják. Orbánc hamarosan visszadugja.
 4. 5
  tiszapolgári
  2018. április 11., szerda 21:04
  Hát már mér ne lehetnék? Hát nem? De.
  Ő is debreceni gyerek, én is debreceni gyerek, ő is hülye, én is hülye. Hát nem? De.
 5. 4
  rworse
  2018. április 11., szerda 20:44
  Na még csak az kéne, hogy tiszapolgári legyen Kósa Lajos helyében.
 6. 3
  tiszapolgári
  2018. április 11., szerda 14:17
  „Sajnálom őszintén a Magyar Nemzetet”

  Kósa Lajos helyében nem sajnálkoznék, pláne nem őszintén, nehogy rám fogják, hogy Simicska-ügynök vagyok. Hanem megvenném a Magyar Nemzetet, jó irányba vinném, igazságokat tolnék, és kizárólag olyan kérdéseket tetetnék fel magamnak, amikre pozitívan lehet válaszolni.
 7. 2
  rworse
  2018. április 11., szerda 13:03
  erdőspéterkurvaanyád
 8. 1
  szegedi789
  2018. április 11., szerda 12:41
  1. Nem vagyok optimista, értem én, hogy 2,5milkó megvan, annak beszélünk (továbbra is). A 2/3dal meg lesz durvulás. Dögivel. De ilyenkor, és ide bátran odavehetjük a tegnapi "nemzetközi sajtótájékoztató" által hozott "színvonalat" is, azért különösen rossz érzés fogja el az ember fiát. Nagyon hülye Ödönkék az óvónéni szoknyája alól továbbra is szájaskodnak, hááát, ez tényleg perspektíva lesz a szép új (régi) jövőre nézvést. Rakás hülyegyerek. Üvölt tét nélkül. Az üres pályán...

  2. Ja, és egy valamit remélek, kósaluit nem fogják továbbra is körberöhögni. Mert kupak, mert huszik, mert anyámkínja. Kósa megmutatta hogy az évtizedek alatt szellemi hanyatlása szorosan összefüggött gátlástalanságának, mohóságának növekedésével. És most ezzel a beszari tévés jelenéssel fel is tette a koronát. Az életműre. Brr!
  1 kósalajos -t mostantól tessenek bátran használni a közéleti lezüllés megállapítására !

Komment írásához