Kövér László durván alázott egy panaszkodó devizahitelest: „Ön vette fel a hitelt! Ennyi.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 28., 16:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A házelnök pedig teljesen normális.

Kövér Lászlót nem akárki hívta meg egy pénteki csepeli fórumra, hogy végre elmondja a színtiszta igazságot a menekültkérdéssel és a nyilvánvalóan létező Soros-tervvel kapcsolatban – Németh Szilárd hívására érkezett a házelnök. A méltatlanul Rezsi Szilárdnak is csúfolt fideszes politikus a fórum előtt végre helyre tette a sátáni álhírek terjesztőit is, az Index.hu-nak elmondta, hogy ő nem is tud arról, hogy fideszes politikusok kaptak volna korábban bármilyen támogatást Soros György valamelyik alapítványától. Hiába gyűjtöttük össze nemrég, mely politikus és a Fidesz pontosan mennyit kapott, dobhatjuk ki a cikkünket mi is a kukába.

A sajtótájékoztató után jöhetett az igazi orgia, Kövér egy nagyteremnyi ember előtt mondhatta el, mit is gondol a világról. Sajnos, mi nem lehettünk ott, de szerencsére a Hír Tv beszámolt néhány részletről. Így azt is megtudhattuk, hogy a magyar Országgyűlés elnöke szerint „Németország egy 30 év múlva csak a nevében lesz német. Ha egyáltalán meg nem változtatják, mert hátha sérti a migráns hátterűeket, hogy ezt a nevet viseli az a terület, amit valaha a németek tettek naggyá”.

Isszuk szavait

Isszuk szavait

Fotó: MTI

A gendertéma kapcsán is kiderült végre, hogy „Ma már magyarországi egyetemeken, Magyarország legjobb egyetemén, bocsánat, ez nem igaz, de presztízsében első egyetemén, az ELTE-n tanítanak idézőjelben olyan sarlatánságot, olyan kártékony maszlagot, aminek a lényege, hogy nincsen férfi meg nő”.

Kövér László megmutatta pár hitelkárosultnak is, hogy hol a helyük. Néhány, a devizaválság során tönkrement ember próbálta kizökkenteni az egyensúlyából a házelnököt, de ő nem hagyta magát, és mély együttérzését megmutatva közölte velük, hogy: „Nehogy már ránk tessék azt a felelősséget hárítani, amihez semmi közünk nem volt, nem is mi voltunk kormányon. (…) Ön vette fel a hitelt. Ennyi. Minimum ennyi.”

A rezsibiztos úgy hazudik, mint a vízfolyás: szerinte a Fidesz soha nem kapott pénzt Sorostól

Olyat mondott, hogy abba egész Csepel beleremegett. Egy péntek esti lakossági fórum előtt kérdezte Németh Szilárdot az Index munkatársa, és a Fidesz alelnöke olyat mondott, hogy abba egész Csepel beleremegett. Azt állította ugyanis, hogy korábban a Fidesz nem kapott anyagi támogatást Soros Györgytől, ő nem tud erről.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 28., 16:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  harcolj
  2017. október 28., szombat 20:00
  Kövérről nem gondoltam volna a 90-es évek elején , hogy még attól is bunkóbb lesz mint annak idején volt. Van akin a golyó nem fog, van akin az értelem.
 2. 5
  harcolj
  2017. október 28., szombat 19:58
  annak idején egyáltalán nem volt választási lehetőség, hiszen azelőtt mindenki tudta hogyan mozgott a valutabárfolyam, erre nem lehetett számítani. Így egy autóvásárláskor az volt a kérdés hogy vki havi 70 ezret fizet havi hitelt frankban felvéve, vagy forintban 95-öt. Hogy ennyire drágul a frank az addigi évek tapasztalatából nem következett.
 3. 4
  tiszapolgári
  2017. október 28., szombat 19:11

  Orbán Viktor évértékelője, 2017. február:
  „… ez a nemzeti együttműködés rendszere. Hazaküldtük az IMF-et, megadóztattuk a bankokat és FELSZÁMOLTUK a devizahiteleket. Fellázadtunk a munkanélküliség ellen…”

  https://www.hirado.hu/2017/02/10/orban-viktor-a-tortenelem-mi-magunk-vagyunk/
 4. 3
  Cyrano
  2017. október 28., szombat 18:56
  rworse (2)

  Valamint az ő törvényük volt, ami lehetővé tette a devizahitel felvételét (2001. XCIII. törv.)
  Valamint az ő haverjuk volt Járai, aki a magas kamattal megakadályozta az olcsó Ft hitelt.
  Valamint Járai felejtette el közölni a kormánnyal a svájci jegybank levelét, amiben a hitel kockázataira hívták fel a figyelmet.

  Szóval sokszoros a felelősségük, hiába hárítanak.:(
 5. 2
  rworse
  2017. október 28., szombat 18:47
  A devizahitelt önként vették fel a zemberek, és persze, jellemzően nem a Fidesz-kormány idején, ellenben azt a Fidesz intézte, hogy eleve drasztikusan megnövekedjenek a hitelfelvevők árfolyam- és kamatterhei, tartósan megzuhantva a forintot.

 6. 1
  PalosTrend
  2017. október 28., szombat 17:44
  KONCEPCIÓS BAZD + A KORMÁNY ÉS AZ UZSORÁS BANKÁR KASZT KÖZÖTT!!!
  ALSÓHANGON 5000 MILLIÁRD FORINTOT RABOLTAK EL A MAGYAR ADÓFIZETŐKTŐL!!!
  RENDSZERVÁLTÁST AZONNAL!!!
  Értelmezd 6/2013. PJE
  7. A bírói szerződésmódosítás arra szolgáló jogi eszköz, hogy egy-egy konkrét szerződés esetében orvosolja a felek tartós jogviszonyában a szerződéskötés után bekövetkezett körülményváltozások valamelyik fél lényeges jogos érdekét sértő hatását. Nem alkalmas jogi eszköz azonban arra, hogy társadalmi méretű gazdasági változásoknak azonos típusú szerződések nagy tömegét hasonlóan – csak az egyik fél számára hátrányosan – érintő következményeit orvosolja. Ha ezeket a hátrányos következményeket a jogalkotó bizonyos körben jogszabállyal rendezte, a jogalkotói beavatkozás e körben az egyedi bírói mérlegelést kizárja.
  Értelmezés:
  A bírói szerződésmódosítás alkalmas jogi eszköz lenne arra, hogy:
  "orvosolja a felek tartós jogviszonyában a szerződéskötés után bekövetkezett körülményváltozások "
  Ellenben arra nem alkalmas:
  "Nem alkalmas jogi eszköz azonban arra, hogy társadalmi méretű gazdasági változásoknak azonos típusú szerződések nagy tömegét hasonlóan – csak az egyik fél számára hátrányosan – érintő következményeit orvosolja."
  Kik kerültek volna hátrányos helyzetbe ha az Állam nem avatkozik be a devizahiteles perekbe? Igen a bankok. Mert a bírói beavatkozás nem alkalmas arra, hogy "csak az egyik fél számára hátrányosan – érintő következményeit orvosolja." vagy is a bankok hátrányos helyzetét, hiszen végig nyerték volna az adósok a pereket, akár csak a tisztességtelenségre való hivatkozással is. Ezért függesztették fel az eljárásokat és hoztak visszamenőleges hatályú törvényeket.
  Na de értelmezzük tovább:
  "Ha ezeket a hátrányos következményeket a jogalkotó bizonyos körben jogszabállyal rendezte, a jogalkotói beavatkozás e körben az egyedi bírói mérlegelést kizárja."
  Vagyis eljutottunk a koncepciós eljáráshoz, hiszen a jogalkotó megtiltja a bíróságnak az egyedi mérlegelést!
  ...hogy is van ez akkor ex MSZMP-s elvtárs?
  Pechedre Kövér Laca! - túl sokan vagyunk még akik ismernek úgymond minden ízedben!
  Ezért is lesz jobb még választások előtt a saját érdekedben színre lépni ápolatlan bajuszod mögül, hogy tényleg megismerhesd azokat a szponzoraidat (deviza-károsult adófizetők!) akik a sorsod felől fognak dönteni...- vélhetőleg jogosan és talán még békésen is!...:O

Komment írásához