Közpénzből támogatták Pataky Attila koncertjét, ahol az ufóhívő énekes teli torokból nyomta a kormánypropagandát

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 16., 17:24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nyilván nagyon megérte ez nekünk.

Még a múlt hét végén derült ki, hogy Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a saját keretéből adott nem kevesebb mint hatmillió forintot Pataky Attiláéknak, hogy megrendezzék az Edda Művek koncertjét, és kiadják a „33. dupla albumot”.

A hétvégén le is ment a koncert, ahol a fideszes Harrach Tamás Facebook-oldalára felkerült videó tanúsága szerint az ufókkal néhányszor már kapcsolatba kerülő (állítása szerint többször elvitték a földönkívüliek, de olyan is előfordult, hogy a napfényes Miamiban látogatta meg néhány ufó) énekes meghálálta Balog Zoltán segítségét: úgy nyomta a kormánypropagandát, ahogy azt két Nógrádi György és három Georg Spöttle sem tudta volna.

Bár a tegnap a békemenet első sorában vonuló Patakynak már van ebben gyakorlata: korábban olyanokat mondott, hogy „érzem, hogy jövő tavasz, a választások közel vannak és már nincs hova hátrálni, a liberális horda meg van őrülve a hatalomért, és azért bármit megtesz”, illetve „utána majd elvesznek mindent tőlünk, nem baj az sem, csak a hatalom meglegyen, az országunkat, ezt a gyönyörű, csodálatos Magyarországot, hitünket, aztán majd a házainkat, asszonyainkat, mindent”.

(via 444.hu)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 16., 17:24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  naki
  2018. március 16., péntek 20:59
  Tolvaj.
 2. 4
  szegedi789
  2018. március 16., péntek 20:11
  Atis, a hibbant zsírtáltos, zacitulajdonos, illetve Kádár-rendszer bonjovi-jának infantilis dalnoka, nagyon el akarja feledtetni azt a fránya mulatós múltat...
 3. 3
  rworse
  2018. március 16., péntek 19:48
  Pataki "Eric Cartman" Attila


  Különben pedig a tiszapurgáli, aki fejenként migráncsok ezreit akarja betelepíteni a veszprémi, szombathelyi és nagyatádi magyarok házaiba, ne szóljon egy szót se. Monnyon le!
 4. 2
  Cheyenne
  2018. március 16., péntek 19:28
  Mercsak annyit köllene felfogni, hogy a miami cukrászdában, amikor két juefóval kommunikált agyban, akkor kapta meg az elhívást szolgálatra: a szíriuszi rokkonok üzenték, hogy fal kell, meg minden, különben.. Lézerpajzsot most azér nemtudnak áttranszportálni, mert Soros a galaxis ottani felén is támad. De ezt minden hülye értene, csak tik vagytok ekkora kretének, hogy nem látjátok át: az Univerzumot összetartó szeretet küldte el angyalait Pataky agyába, Balog meg vallási alapon segített eljuttatni az üzenetet az Eddarajongókhoz.
 5. 1
  tiszapolgári
  2018. március 16., péntek 19:11
  Egyszer egy szép napon, tudom, hogy elhagyom a Földet.

Komment írásához