Lázár János azt állítja, hogy ő tiltólistán van Hódmezővásárhelyen

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 23., 12:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mondta ezt a hódmezővásárhelyi tévé vendégeként.

Lázár János volt a vendég a hódmezővásárhelyi televízióban múlt hét pénteken, ahol a volt kancelláriaminiszter komikusi babérokra tört. A humorista–politikus először megjegyezte, hogy reméli, nem lesz baj a meghívásából, majd megkérdezte a műsorvezetőt, hogy kapnak-e még fizetést a csatorna munkatársai.

A poéngyáros ezután azt mondta, hogy ha gondot jelent az ő meghívása, illetve a munkájáról való tudósítás, akkor inkább ne tegyék. Szerinte egyébként Hódmezővásárhely vezetése zsarolja a városi tévét, kevés pénzt ad a csatornának, de nem szeretné, hogy a csatorna munkatársai ne kapjanak fizetést, amiért Lázár Jánost szerepeltetik, aki most „Hódmezővásárhelyen tiltólistán van”.

Lázár a múlt héten már arról beszélt, hogy „el lehet gondolkodni egy előrehozott választáson” Hódmezővásárhelyen, mert szerinte Márki-Zay Péter polgármesterrel nem lehet együttműködni. Márki-Zay a napokban ugyanakkor cáfolta Lázár szavait, aki szerinte elhazudta, hogy milyen fejlesztési tervekről beszélgettek júniusi találkozójukon. A fideszes politikus ugyanis egy interjúban azt mondta, Hódmezővásárhelytől nem érkezett semmilyen ötlet, a városból nem jöttek fejlesztési tervek.

(via 168 Óra)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 23., 12:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  tiszapolgári
  2018. július 23., hétfő 21:27
  Követelem, hogy vegyék le Jánozst a tiltólistáról! Igazságot Lázsár Jánozsnak! Hódmezsővázsárhej és Lázsár Jánozs az egy és ugyanaz!
 2. 4
  csulla
  2018. július 23., hétfő 19:23
  Remélem,eljön még az az idő,amikor szorul a semmitérő nyakán a hurok!
 3. 3
  rworse
  2018. július 23., hétfő 17:28
  erdőspéterkurvaanyád
 4. 2
  Világos
  2018. július 23., hétfő 14:36
  János, János ! Már csak azért sem lehet tiltólistán mert egyszer számot kell adni,
  hogy az a Kurva kastély hogyan fogja közre a mama és gyermekei földje.
  Olyan jól sikerült, hogy a mama területére még parkoló is odakerül.
  Ez ám a pusztába kiáltott parkoló.
 5. 1
  naki
  2018. július 23., hétfő 12:35
  Ez az a hírhedt fideszes ****, aki fölbüfögte egykor, hogy ő annyit ér, amennyi pénze van. Ez igaz. Többet nem ér ő - pont ammenyi pénze van, annyit. (Másokra ugyanezt a megjegyzést tette.) Az ebben a cikkben közölt megnyilvánulásai tűpontos látlelet arról, milyen elvek alapján működik a fideszes logika (nevezzük annak, "logikának"). Ez Orbánc "Magyarországa", száz évvel a forradalom után, x-szel a forradalom előtt. Nem körözött, nemzetiszotyialista tolvajkúrmány.

Komment írásához