„Liberális köcsög” – véresre verték az Együtt keszthelyi aktivistáját

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 03., 18:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Az lehetett a bűne, hogy nem utálja eléggé a zsidókat és a cigányokat.

Az Együtt honlapján jelent meg először a hír, miszerint péntek este megverték a párt egyik keszthelyi aktivistáját. Az esetről Molnár Tibor, az Együtt ajka–tapolca–sümegi képviselőjelöltje írt, aki szerint egy aznapi kampányolás után történt az incidens. A beszámoló szerint az aktivista egy szórakozóhelyen két szélsőjobboldali férfival is váltott néhány szót, és a beszélgetés során kiderült, hogy az „Együtt aktivistája nem gyűlöli a cigányokat és a zsidókat”.

Azt már Juhász Péter pártelnök írta vasárnap a Facebook-oldalán, hogy állítólag a magukat az Erő és Elszántság párt tagjainak mondó férfiak migránsozni, cigányozni, zsidózni kezdtek, és akkor verték meg az aktivistát, amikor ő elhagyta a szórakozóhelyet: hátulról megtámadták, még akkor is ütötték és rúgták, amikor már a földön feküdt vérző orral és szájjal. Az aktivista sérüléseiről orvosi látlelet készült, és könnyű testi sértés miatt feljelentést tett az ügyben.

Közben az Erő és Elszántság párt közleményben úgy reagált, hogy Keszthelyen nincsenek tagjaik, és szerintük a történet egy baloldali provokáció.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 03., 18:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 14
  Kovacs
  2017. december 05., kedd 15:24
  13: Ó! A leglényegesebbet kifelejtetted, hogy többmilliárdnyi menekülttel akartam volna kalifátust, sáriát és Sárikát bevezetni az országotokban. Természetesen Érden kezdve a modell bevezetését. Szakmányban.
 2. 13
  galambocskám
  2017. december 05., kedd 07:45
  Pendragon, tudod ki ez a kovács? A saját állítása szerint bangladesi születés aki idejár Magyarországot gyalázni. A liberálok, a magyar születésű liberálok pedig boldogan turbékolnak a magyar lakosság lehányásához amit ez az izé szakmányban elkövet.
 3. 12
  rworse
  2017. december 05., kedd 01:57
  Nem szoktam általánosítani.
  Pendragon egy virtigli tahó.
 4. 11
  Pendragon
  2017. december 04., hétfő 21:31
  Pá-pá. Ha nem írok, ne válaszolj.
 5. 10
  Kovacs
  2017. december 04., hétfő 21:24
  Esetleg "seggfejek felett" lehetek a helikopteremmel. Ha éppen felettetek megyek. El.
 6. 9
  Pendragon
  2017. december 04., hétfő 20:42
  Jaj, a helikopteres Kovacs. "Helikopteren jön a seggfejem":))
 7. 8
  Kovacs
  2017. december 04., hétfő 19:26
  6: Persze, ezt csak úgy lehet interpretálni, hogy aki nem hajlandó cigányozni és zsidózni a kocsmában, "azt hátulról megtámadják, még akkor is ütik és rúgják, amikor már a földön fekszik vérző orral és szájjal." Az ilyesmi ne legyen már kérem szenzáció!

  3: A bejegyzésed mit akar mondani, hogy az Együtt aktivistái dzsihadisták?

  A hármas és a hatos megjegyzés vajon miket "hajhász"?
 8. 7
  galambocskám
  2017. december 04., hétfő 17:53
  Hol láttam én azt a hírt? Pedig ma láttam, de hol? Egy rendőr - nem nálunk - azzal a zseniális ötlettel rukkolt elő hogy a dzsihadistákat a keblünkre kell ölelnünk. Hogy visszataláljanak a társadalomba valami ilyesmivel állt elő az agyhalott, de hol van az a cikk?

  Mindenesetre én kiakadtam a remekbeszabott ötleten hogy tömeggyilkosokat kéne csucsujgatni és egészséges alternatívaként ajánlottam a lámpavasat.

  De úgy tűnik, hogy nem ennél a cikknél kellett volna ajánlgatni, viszont gőzöm sincs hogy hol.
 9. 6
  Pendragon
  2017. december 04., hétfő 16:03
  A "véresre verés" kissé talán szenzációhajhász interpretáció. Egy kicsit vérzik a nózi. Mégis mire számít, aki okoskodni kezd egy kocsmában? A mai fiatalok nagyon nyápicak, egyre több a tyúkmellű narkós. Hátulról földre vitték. Aha. Az ilyen lepkebélát egy forgóajtó is leteríti. Elölről is meg hátulról is.
 10. 5
  bétom
  2017. december 04., hétfő 12:47
  IpiApacs!

  Remélem, Fricz Tamást és a Hírcsárdát komolyan vevő némbert nem kell ölelgetnem?
  Persze van még jó pár figura, akiknek az esetében felmentést kérek!

Komment írásához