Mátyás király Gömörbe’: emberarcú Orbán Viktor beelőz a rendelőben

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 12., 15:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Az éppen vizsgált beteget meg szépen kivezették.

Ma reggel az Index újságírója Orbán Viktorral találkozott egy orvosi rendelőben. A portál beszámolója szerint „épp bement egy beteg, amikor kollégánk szerint váratlan dolog történt: Megjelent két szakállas testőr, majd a kórház igazgatójának kíséretében maga Orbán Viktor érkezett, elég gondterhelt arccal. Orbán udvarias volt, és megkérdezte az odakint várakozókat,  hogy előreengedik-e.” Természetesen előreengedték, bár állítólag akadtak azért méltatlankodók. „Orbán bement, a testőrök kint vártak.

Körülbelül öt perc múlva a miniszterelnök kezében egy recepttel kijött,

megköszönte a türelmünket” – olvashatjuk a beszámolóban, mely elsősorban azt mutatja, hogy Orbán Viktor képtelen eldönteni, hogy a nép egyszerű fiát játssza, vagy a bíborban született uralkodót.

false

 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Így hát kitalálta, hogy egyszerre játssza el mind a kettőt.

Hogy ennek így semmi értelme? Mert milyen az már, hogy valaki testőrökkel vonul be az SZTK-ba, majd udvariaskodni kezd a váróban? Nem lett volna egyszerűbb odaküldeni valamelyik testőrt a receptért? Persze mondhatnánk erre, hogy

komplett elmebaj,

ha nem tudnánk, hogy ez a kettősség Orbánnak már-már védjegyévé vált. Elég az ún. pávatáncra vagy a „mást mondok, mást csinálok”-ra, vagy éppen az új szövetségi kapitányra, Georges Leekensre gondolni, akiről már a vak is látja, hogy piti szélhámos, de mintha épp ettől tűnne egyre erősebbnek minden újabb vereség után.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 12., 15:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  csulla
  2018. június 13., szerda 19:44
  Az ideszakadt szakadár állítja,hogy a csiki sört írták fel a görcsére!
 2. 6
  szegedi789
  2018. június 12., kedd 21:39
  Tízéve volt egy népszavazás. Lett eredménye........
 3. 5
  szegedi789
  2018. június 12., kedd 21:36
  Ez mennyire esztéká-kompatibilis jelenet má' ... ??????
  A mágyárok, kik messze földről híresek jámbor türelmükről, szótlan sorbanállási képességükről, előzékeny gesztusaikról, csodás egészségügyükben való halk és kifinomult elmerülésükről, illetve satöbbi-satöbbi.

  Ha közértben 3-4 ember áll a sorban , megy a nyafika..............
 4. 4
  naki
  2018. június 12., kedd 19:17
  Labanc szar
 5. 3
  tiszapolgári
  2018. június 12., kedd 18:36
  Körülbelül öt perc egészen biztosan nem elég arra, hogy egy beteg elmondja a tüneteket, az orvos megvizsgálja, megállapítsa a diagnózist és a szükséges terápiát, receptet írjon, és még a a határőrizetről, az európai kultúra megvédéséről és a futball vébé esélyeiről is váltsanak pár szót.
  Öt perc maximum arra elég, hogy a bátor minszterelnök, korunk Hunyadi Jánosa, megpróbáljon elbújni az Index újságírója elől, hogy csak az ülepe látszódjon ki az asztal alól, és az orvos beadjon neki egy nyugtató szurit. Az, hogy az orvos utána körbetelefonálta az ismerőseit ("Nem fogod elhinni, ki volt itt!"), már bőven 5 percen túl történt.
 6. 2
  HalápyMiksa
  2018. június 12., kedd 17:46
  Pedig agyon is lövethette volna őket.
 7. 1
  rworse
  2018. június 12., kedd 16:12
  De mit tartalmazhatott az a recept,amiért hirtelenváratlan be kellett ugrania személyesen?

Komment írásához