Na ne, már megint! Cegléden rendőrt hívtak az arab turistákra, mert menekültnek nézték őket

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 06., 16:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoport”: a Soros küldte őket.

Az Index szúrta ki egy helyi lap beszámolóját, amelyből kiderült, hogy csütörtökön kisebb pánikot okozott, amikor Cegléden megjelent egy külföldi csoport. A Ceglédi Panoráma több helyi szemtanút idéz: „Egy alkalmazottam mondta, hogy furcsa alakok járkálnak a városban. Szembetűnő volt mindenkinek. Szóltam egy rendőr ismerősömnek, hogy nézzenek utána, nehogy gond legyen.”

Egy másik névtelen beszámolója már egy fokkal jobban mutatja a Fidesz agymosásának hatásait: „Ma moziból hazafelé egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futottunk össze. Először a Rákóczi úton voltak, idegen nyelvet beszélve, persze az arab nyelv valamelyikét. Ezután a Kossuth Ferenc utcán sétálgattak, az úton is. Félig eltakart arccal. Rémisztő volt!

Kérem, a migránsveszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos.”

A csoport ceglédi tartózkodásáról valaki videót is készített, amelyet feltöltött a Facebookra, de az már nem elérhető.

Később persze kiderült, hogy csak egy turistacsoport utazott át a városon.

A Fidesz gerjesztette migránspara nem csupán Cegléden mutatkozik, az utóbbi években már számos helyen rezeltek be néhány külfölditől vagy csak külföldinek hitt emberektől. Utóbbira példa a nemrég történt kömlői eset, ahol hátizsákos falubeliekről képzelték azt a helyiek, hogy menekültekkel van dolguk. A polgármesternek kellett elsimítania az ügyet.

A legfontosabb atrocitásokat lenti cikkünkben foglaltuk össze:

A Fidesz néhány év alatt masszív utálatra tanította az országot, mára már a kispárnánk alatt is menekültek vannak

A kormánypropaganda gyűlöletnaplójára senki sem lehet büszke. Még a 2010-es kormányváltás első éveiben volt rá némi remény, hogy élhetünk egy viszonylag normális országban egy kevésbé normális Fidesz vezetése mellett is, de ez már csak álom. A Fidesz „mindenkiellenes" retorikája rövid idő alatt emberek millióit képes volt utálatra tanítani, az uszító kormánypropaganda hatásai egyre jobban érzékelhetők, és ez a választás közeledtével minden bizonnyal csak erősödni fog.

 

 

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 06., 16:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 24
  Kovacs
  2018. január 08., hétfő 13:33
  23: Nem inkább arról van szó, hogy a "magyar nemzet"inkább vállalja a kegyetlenséget, amibe saját maga is belepusztul, mert az a maroknyi menekült, akit szétosztani szeretne az Unió, nem is szeretne itt élni. (Egyébként is ki szeretne rasszisták között akár ideiglenesen is tartózkodni)
  Vagyis: Egy semmirekellő megkéri a kezét egy segítségre szoruló exotikus lánynak. Az kikosarazza, nem is akárhogy. A semmirekellő "szégyenében", aljasabbnál aljasabb dolgokat híresztel arról, aki nem is költözött volna a házába. Még átmenetileg sem.
 2. 23
  Cyrano
  2018. január 08., hétfő 09:05
  Galambócskám, egy dolgot magyarázzon meg:
  A kötvényprogram keretében 20 ezer - ellenőrizetlen (köztük arabok is!) letelepedő érkezett.
  Maga + a baráti köre miért pont 1300 menekülttől fél?
 3. 22
  Cyrano
  2018. január 08., hétfő 08:20
  Galambócskám, senki sem mondta, hogy egy egész nemzet hülye, vagy hülyíthető. Itt van maga - meg a fórum többi tagja.
  Kb országos arányt lát.
  Kellemes hétfőt.
 4. 21
  galambocskám
  2018. január 08., hétfő 07:39
  Na, erről beszélek. A fennkölt liberálnak nem maradt más öröme mint a néplenézés, népanyázás.
  Igen ám, de ezzel is kezdték. Amikor még lett volna keresnivalójuk a politikában, akkor is arról zagyváltak hogy vagy mi vagy Mucsa.

  Vagy ezt kárálod szó szeint amit mi kárálunk, vagy süllyedj el a szégyentől. Harminc éve ezt fújják. És mire mentek vele?
 5. 20
  loallat2
  2018. január 07., 20:29
  A híres magyar vendégszeretet helyett ma már gyűlölet és rettegés bűzölög. Habony elvtárs elégedett lehet alkotásával.
 6. 19
  tiszapolgári
  2018. január 07., 20:26
  16: Nem okvetlenül személyes félelemről lenne szó, nem okvetlenül saját magamat félteném

  Békegalamb megint elengedett egy méretes hazugsággalambot. Korábban a romák miatt pont ugyanígy rettegett, és azt csak akkor hagyta abba, amikor Orbán intésére rá kellett zendíteni a végvári óbégatásra.
  És persze a megszámlálhatatlan link, amikkel volt pofája teleszórni a fórumot. Ki a jóistent féltett ezekkel a linkekkel, maga oposszum? A fórumozókat, akik ezerszer kérték, hogy fejezze már be?
  Hogy kapná be a rogánminisztérium összes f betűs szavát.
 7. 18
  Cyrano
  2018. január 07., 19:36
  galambócskám, maga tök hülye (ez volt a dicséret) ezzel a fóbiával. Kapjon már a hülye fejéhez (hízelgek), és legalább azon gondolkozzon el (miket várok magától!), hogyha turistákat vegzálnak, mert maga és a magához hasonló agyilag gyengén eleresztettek (udvarolok, hova süllyedtem) farkast kiáltanak, az mennyit árt az országnak? Nemcsak hírnévben, pénzben is.
  Kifizetik ezt a veszteséget?
  Ha nem, akkor kuss.
 8. 17
  pokrocz
  2018. január 07., 19:23
  azért azt nem gondoltam volna, hogy a bugrisok itt is megjelennek....(egynek kifizetném a jegyét Bécsig, hogy körülnézzen a világban...de csak akkor, ha a tahók között közkinccsé teszi...) amúgy balf@sz fidesz szavazók....
 9. 16
  galambocskám
  2018. január 07., 19:08
  Nekem nehéz lenne a Cegléden feltűnt arabokat migránsnak nézni, de ha itt Érden látnék egy csoport arabot, a frász jönne rám hogy már mi is itt tartunk.

  Nem okvetlenül személyes félelemről lenne szó, nem okvetlenül saját magamat félteném, de nagyon nem akarnám hogy a mi országunkat is elárasszák a sajátos viselkedésű migránsok.

  Tele van a hócipőm azzal hogy a kifinomult lelkek a lakosságot anyázzák amiért a lakosok nem akarnak migránsokat a nyakukba. A hülye lakos még képes és megijed....tessék csak a nyugati no go zónákba sétálgatni a kedves liberáloknak ha olyan nagylegények amikor a lakosság lenézéséről van szó.

  Idióták.

 10. 15
  KrizsanErvin
  2018. január 07., 17:46
  A Ceglédi Panoráma közleménye: http://cegledipanorama.hu/2018-01-07/67289/

Komment írásához