Ne ébreszd fel az alvó Lázárt!

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 17., 09:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

János az elalvás bűnébe esett, ezért maradt le a fideszes fotóról, de bízik a retusban és Orbánban.

A 444 Mártélyon állította meg a választókörzetét szorgalmasan bejáró fideszes képviselőt, aki vidáman, kisebb kacajok közepette válaszolt az újságírói kérdésekre.

false

 

Fotó: Sióréti Gábor

Az interjúból kiderül, hogy Lázár, bár ilyen csak ritkán esik meg vele, elaludt, ezért maradt le a fideszes frakciófotóról, de bízik benne, hogy majd ráretusálják a képre, mint tették ezt már 2010-ben is. Az országos politikából kivonuló, de ezek szerint retuskirályi címre pályázó politikus szerint minden volt minisztertársával (így alighanem Rogán Antallal is, hiszen a kérdés rá vonatkozott)  kiváló személyes viszonyt ápol, ugyanakkor kitart abbéli véleménye mellett, hogy a bíróságok munkáját nem szerencsés a kormánynak minősítenie. Lázár közölte azt is, hogy országos ügyekről nem kíván a jövőben nyilatkozni.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 17., 09:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. május 18., péntek 07:36
  Ugyan olyan szó nem igazán létezik, hogy ráretusálás, a kívánt műveletre kérjék fel a gyakorlott MTVA-s Papp Dánielt, csak aztán ellenőrizzék az eredményt, nehogy reflexszerűen idősb Lomnicit tegye rá a képre.
 2. 1
  sachs
  2018. május 17., csütörtök 10:50
  Na tessék. Itt a bizonyíték, hogy nincs diktatúra. Nem retusálták le a fotóról, csak elaludt. El se vitték a Lubjankába. Ki se végezték. Bár ki tudja, ez még nem a végállapot.

Komment írásához