Németh Szilárd már a bölcsődéseknek is nyomja a fideszes hablatyot, hamukát és hazugságot

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 27., 15:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Legközelebb már a szülőszobába megy be.

A csepeli bölcsődefejlesztést méltatta Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár a XXI. kerületben, ahol természetesen Németh Szilárd mindenkori rezsibiztos, egykori csepeli polgármester is megjelent, hogy egy óriási papírlapot adjon át a kisgyerekeknek, akiknek fogalmuk sincs arról, mit csinálnak ezek az emberek a bölcsiben. „Na, ez a tietek! Tessék, itt hagyom nektek!” – mondta a Fidesz alelnöke, de a gyerekek láthatólag azért annyira mégsem örülnek a 307 millió forintos biankónak.

A bölcsődefejlesztés befektetés a közös jövőbe

A gyerekek jelentik a jövőt, így a bölcsődefejlesztés befektetés a közös jövőbe – mondta Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár egy XXI. kerületi bölcsődében tartott sajtótájékoztatón.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 27., 15:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  harcolj
  2017. október 28., szombat 20:10
  Németh Zsíráld vitt még pacalkonzervet is , hogy az óvodások kedvébe járjon. A vér nem válik vízzé, csak a pacal zsírálddá.
 2. 3
  bétom
  2017. október 27., péntek 16:45
  2

  Pedig, ha a fejére...
 3. 2
  tiszapolgári
  2017. október 27., péntek 16:38
  Őszinte és iróniamentes részvétem a mindenkori bölcsődei gondozóknak és óvónőknek, iskolaigazgatóknak, műszakvezetőknek és laktanyaparancsnokoknak, akik a gyerekekkel és az egyszerű melósokkal, kiskatonákkal ellentétben nem tehetik meg, hogy stresszmentesen szórakoztassák magukat a miniszteri látogatások alatt, hanem muszáj a feljebbvaló közelében lenniük.
  És a drukk, nehogy valamelyik gyereknek most jusson eszébe kakilni.
 4. 1
  rworse
  2017. október 27., péntek 15:35
  Szegény gyerekek, megálltak a növésben.

Komment írásához