Németh Szilárd megvilágosodott: valójában francia érdekeket szolgál a Momentum

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 28., 20:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A rezsibiztos átlát a szitán.

A Fidesz alelnöke nem ismer tréfát, ha a nem létező Soros-tervet végrehajtó, láthatatlan idegen ügynökökről van szó, de szombatra Németh Szilárd rájött egy újabb rejtélyre. Facebook-oldalára kiposztolta az egyik Index-cikk linkjét, amelyben a Momentum és a francia elnök, Emmanuel Macron pártja közötti kapcsolatról van szó.

Miután az írás minden betűjén átrágta magát Németh Szilárd, megvilágosodott, és összerakta a képet, mégpedig: a Momentum Mozgalom a franciák érdekeit szolgálja Magyarországon, mert a párt aktivistái korábban jól megfúrták a 2024-es budapesti olimpiai tervet azért, hogy Párizsban lehessen a világesemény.

Íme, a tűpontos okfejtés:

„A francia elnöknek nagy tervei vannak a Momentummal – adta tegnap hírül a Simicska-lap, az index.hu. Például a franciák egyik nagy terve a 2024-es olimpia megrendezéséről úgy jött be, hogy a magyarokét előtte legyilkolta a Momentum. Most már csak arra kellene világos és elfogadható választ adniuk, hogy miért a franciák érdekeit szolgálta, szolgálja a Momentum Magyarországon! Mit akarhat még tőlük Macron elnök?”

Az persze nem zavarta Németh Szilárdot, hogy Macron akkor még csak elnökjelölt volt – ráadásul nem is a legesélyesebbnek számító –, amikor idén februárban a kormány visszalépett az olimpiai pályázattól, de ilyen apróságoknál nem érdemes leragadni egy ekkora felfedezés során.

A rezsibiztos úgy hazudik, mint a vízfolyás: szerinte a Fidesz soha nem kapott pénzt Sorostól

Olyat mondott, hogy abba egész Csepel beleremegett. Egy péntek esti lakossági fórum előtt kérdezte Németh Szilárdot az Index munkatársa, és a Fidesz alelnöke olyat mondott, hogy abba egész Csepel beleremegett. Azt állította ugyanis, hogy korábban a Fidesz nem kapott anyagi támogatást Soros Györgytől, ő nem tud erről.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 28., 20:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  tiszapolgári
  2017. október 30., hétfő 08:06
  8

  Az igazi szépség belülről fakad.
 2. 8
  Cyrano
  2017. október 30., hétfő 08:03
  Sziszi pont olyan okos, amilyen szép.
 3. 7
  sachs
  2017. október 29., 23:26
  Ha Momentum francia érdekeket szolgál, az éppen jó, mivel a franciák a szövetségeseink. Orbán ezzel szemben sajnos orosz érdekeket szolgál.
 4. 6
  Világos
  2017. október 29., 13:22
  Igen, igen. Egy kis kerülővel a FIDESZEN keresztül.
  Ébresztő ! A nevében van moment.
 5. 5
  vilsi
  2017. október 29., 08:18
  -A magyar trónok harca következő részében a Király Segítője, Lázár, csúnyaságokat készül fölfedni az udvarnál, ezért lecsapják a jobb kezét és a Brüsszeli Északi Falra küldik harcolni a Mások ellen. A Királyvár hódító sereget küld a renegát belga uralkodóház ellen, de a csatát 4:0-ra elbukja. A Király kedvenc hollóját egy mennyegzői lakomán ellopják, mire ő minden szolgálót Deresre feszít, de a madár így sem kerül elő. L. Simon László mérgezett barackmaggal akarja eltenni láb alól a Királynőt, de leleplezik és a Vörös Toronyban összezárják Németh Lászlónéval. Az áruló Ser Simicska a HírTV várába menekül és a Magyar Nemzet Házzal szövetkezve Királyvár ellen készül, de közeleg a tél...
 6. 4
  szegedi789
  2017. október 29., 01:33
  1-es javítva: talajra.

  Sziszi mondá : gyilkosok és hazaárulók.

  Na mármost, korábban egy is önmagában fület sértett, megbotránkoztatta a nagyérdeműt. Ma, egy sz@ros fészbuk beírásban, de egy érdektelen sajt.tájon is több szerepel. Ez baj, mert ugyebár az a fránya ingerküszöb. Maga a sziszi-jelenség, hogy egy nagyobb szavazói tömböt (csak?) így lehet megnyerni.........

  - Álomgyilkosnak van valami "jó kis" antiszemita előzménye ? Ugyebár, kik gyilkoltak ? Vagy lemaradtam valami széljobbos szóbűvészkedésről???? Alt-right, identiáriusk, meg mekelekék........

  - Hazaárulózni meg nem sportteljesítmény........

 7. 3
  tiszapolgári
  2017. október 28., szombat 23:37
  Az olimpiarendezést nem a Momentum gyilkolta le, hanem azok a felnőttkorú magyar emberek, köztük én is, akik az aláírásukkal támogatták a népszavazás kiírását. Ha valakik elárulták a Remek És Soha Vissza Nem Térő Alkalom A Pénzlenyúlásra nemes eszméjét, akkor a magyar emberek árulták el, köztük én is.

  Az viszont jó kérdés, hogy vajon mit akarhat még Macron elnök ezektől a magyar emberektől, köztük tőlem is. Nem vagyok benne biztos, de gondolom azt, hogy jelentsük be a Kisalföld csatlakozását a Cseh-Román-Szlovén Birodalomhoz. Valami ilyesmit.
 8. 2
  rworse
  2017. október 28., szombat 22:45
  Sziszi agya micron - függetlenül attól, hogy általában persze megrendelésre hülye.
 9. 1
  szegedi789
  2017. október 28., szombat 21:44
  Mrááázzzzz Ágost érett orbán-kori, neonézőpontiánus tanításai termékeny talajba hullottak.

  Vagy csak nem volt esernyője Sziszinek.

Komment írásához