Orbán ott tart, hogy a belga miniszterelnök erőszakos tervétől kell megvédenie a keresztény Európát

szerző
- palosm -
publikálva
2018. febr. 07., 18:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Hahó fészbukosok, helló röfik! Újabb tervet fülelt le a miniszterelnök: meg akarják változtatni Európa identitását.

Magyarország miniszterelnöke úgy „gondolta”, egy 35 másodperces videóüzenetben kell tudatnia a lakossággal, hogy „nem engedhetünk a zsarolásnak” és „harcolni fogunk”, mert „nekünk Magyarország érdeke az első”.

Ehhez képest aztán „a belgák miniszterelnökéről” és annak „tervéről” kezd beszélni, ami ebben a formában annyira nem hat fenyegetőnek, de hát ki az, aki ma a TERV és a BRÜSSZEL szavak kimondása után nem magára a Sátánra asszociál azon nyomban?

De a videót az teszi érdekessé, hogy bár a propagandaosztály ügyesen megtervezte a közleményt – minden szónak, képi elemnek könyvespolctól plüss-székig egyetlen egy értelme van: egy hamis illúzió felépítése –, a főszereplő meglepően fancsali képpel, unottan és bizonytalankodva játssza el az ügyintézésben kissé megfáradt, de azért derekasan helyt álló miniszterelnök szerepét.

A közlemény úgy hülyeség, ahogy van – a belga „terv” szerint egy „brüsszeli” értekezleten „következik majd be” az, hogy „erővel kényszerítik” Magyarországot „migránsok befogadására” –, de ezt a szóhányást már Orbán is sóhajtozva, kéztördelve, álmosan és gépiesen mondja fel.

Mint akit nem érdekel ez az egész.

Figyeljük meg, milyen elképesztően fancsali ábrázattal, mesterkélt hangsúlyokkal motyogja: „nem engedhetünk… a… zsarolásnak számunkra… Magyarország az… első” (a hangsúlyt itt unottan felkanyarítja, feltehetően, hogy ő se aludjon el), „harcolni fogunk azokkal szemben” (e szavak közben mintha az esti pörkölt körül csoportosulnának emberünk gondolatai), „akik meg akarják változtatni Magyarország...” (hatásszünet) „...és Európa...” (hosszabb hatásszünet, vagy inkább üresjárat) „keresztény… identitását…” (száj ferdén félrehúz, „akkor mehetünk végre haza?”, kérdezi, de ezt már nem veszi a kamera).

szerző
- palosm -
publikálva
2018. febr. 07., 18:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
propaganda
elemzés
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  naki
  2018. február 08., csütörtök 14:04


  Úgy ül itt nekünk, mint ahogy annak idején ülhetett a kollégiumi szobában, zsuga előtti osztáskor. Rossz belegondolni, hogy ez a személy itt egy "miniszterelnök", és pont Magyarországé... "Ledőlt a puha, langy tócsába, hunyorgott, röffent még felém - ma is látom, mily tétovázva babrált pihéi közt a fény." Úgy lesz, ahogy mondta: "Nem engedhetünk a zsarolásnak, számunkra Magyarország az első." Még egy keveset kell kibírni!!
 2. 6
  Világos
  2018. február 08., csütörtök 13:51
  Ez egy igazi keresztény: térdelve elmondja a napi imáját,
  Emelett fegyelmezet mert sem az orát sem a fülét nem vakarta közben.
 3. 5
  szegedi789
  2018. február 07., szerda 23:20
  2

  - Valószínúleg ez ilyen hardcore fidesz vérnénis verzsön. 444 múltkori fészbuk trollos cikkében szó volt olyan néniről is, aki ha meghallja OV nevét feláll és tapsol. A felcsúti turistákról már nem is beszélve. Szerintem nemcsak én találkoztam a 60+ fidesz rajongókkal. Fészen biztos meglesz a maga fogadóközönsége. Meg tesztelhetik is, hogy milyen gyorsan osztják, illetve milyen széles közönséget érnek el vele.
  Ennél nem látok bele többet. Igazából hírösszefoglalóba, megbotránkozni rajta kevés.

  - Bár azt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a következő napokban maximumra tekerik a Brüsszel-ellenes, migránsozó agyhalált. Esetleg valamelyik ügyeletes nyilatkozni fog valami ótvart, botrányosat. A tematizációs gépezetbe "kicsit" bekavart az OLAF...
 4. 4
  rozsaimi
  2018. február 07., szerda 23:15
  Màr azon se csodàlkoznék ha csíkos ruhàban két àpolóval jelenne meg a csúti féreg..
 5. 3
  szegedi789
  2018. február 07., szerda 23:10
  1. Mibe' , hogy szívecskés alsógatyeszban van ? Vonatmakettekről és a gyűrött Nemzeti Sport pédányokról nem is beszélve a földön. A perzsaszőnyeg meg kopottra lett kúszva semjénék-szídzsártóék által...

  2. De ennyi ? Harmincmásodpercecske ? Még be se tudott indulni Brüsszel-migráns-betelepít- féle keretezés az agyunkbban, mikor konyec... Így még bőven arra gondolunk, hogy maradunk mink aztán fehér európai ország, mikor este 8 után mindenki sötét. Akarom mondani sötétben van. Mióta a vej televilágosságkorszerűsítette a hont...
  Brüsszelben meg bezzeg pislákol pár lámpa ! Diirekt boszantásiból is.
  Egyenlőtlen küzdelem, hú de nagyon egyenlőtlen.
 6. 2
  rworse
  2018. február 07., szerda 21:04
  Sajnos nincs igaza Máténak, inkább csak bele szeretné látni az unott szerencsétlenkedést. Valójában nagyon is profi Orbán előadásmódja. Ezt a szerepet jól játssza.
 7. 1
  tiszapolgári
  2018. február 07., szerda 20:31
  „Tisztelt hölgyeim és uraim, nem volt könnyű a felgöngyölítés kidolgozása, és megvallom, hogy sok álmatlan éjszakámba került, amíg a végrehajtás terve alakot öltött, de amint felismertem az ügy körvonalait, jelentőségét…”

Komment írásához