Orbán Viktor után egy másik fideszest is rommá büntettek, mert óvodásokkal kampányolt

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 31., 21:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Simonka Györgynek 690 ezer forint büntetést kell fizetnie. A ferencvárosi önkormányzat ennél is rosszabbul járt.

A 24.hu információi szerint a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) megváltoztatta a korábbi ítéletét, és megbüntette Simonka György fideszes képviselőt, aki korábban egy óvodában gyerekekkel kampányolt, majd arról képeket is feltöltött a Facebookra. Az NVB 690 ezer forintra büntette a politikust, és kötelezte arra, hogy az óvodában készített fényképfelvételeket tüntesse el Facebook-oldaláról.

Azt már a Hír TV írta meg, hogy a ferencvárosi önkormányzat azért fizethet 1,3 millió forintnyi bírságot, mert Hollik Istvánt túltolták a helyi újságban. A kereszténydemokrata politikus aránytalanul sokat szerepelt a lapban, amiért a Nemzeti Választási Bizottság bírságolt.

Nemrég Orbán Vitkort is megbüntették, a Nemzeti Választási Bizottság besokallt attól, hogy többször is úgy kampányolt gyerekek körében, hogy ehhez az érintett szülők nem járultak hozzá. Az NVB ezért elmarasztalta a miniszterelnököt, és 350 ezer forintos bírságot szabott ki rá. Ez eddig nem hatotta meg különösebben a miniszterelnököt, hiszen az egyik videó, amelyen gyerekekkel szerepelt, szombaton még mindig elérhető volt a Facebook-oldalán.

Simonka György óvodások között nyomul, magát reklámozza a gyerekeknek szánt ajándékon

Egy rajzpályázat fővédnöke volt. Még az egyik adventi rajzpályázat fővédnöke volt Simonka György dél-békési országgyűlési képviselő, aki legutóbb akkor vétette észre magát, mikor költségvetési csalás miatt indult ellene vizsgálat, így lényegében az egész ország megismerhette jól megtermett családi céghálóját.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 31., 21:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához