„Soros gólyákat telepítene be Afrikából” – Alusisakos aktivisták ragasztották át a kormányzati őrültségeket

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 11., 16:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Egy kis keserédes móka vasárnap délutánra.

A Narancs legfrissebb számában olvasható egy interjú Varga Zoltán debreceni önkormányzati képviselővel, aki a város januári képviselő-testületi ülésén egy alusisakot húzott a fejére, amikor a „bevándorlásszervező Soros-szervezetek elutasításáról szóló határozati javaslatról” tárgyalt a képviselő-testület. A DK-s politikus elmondása szerint így védte magát a „kormányzati őrültségektől”.

Varga – aki a Demokratikus Koalíció és az MSZP–PM közös jelöltje a Debrecen egy részét magában foglaló Hajdú-Bihar megyei 2-es számú választókörzetben – és néhány aktivista vasárnap alusisakban akciózott Debrecenben, ahol átragasztottak egy sorosozós kormányzati óriásplakátot. Hogy ettől még nem szűnnek meg a kormányzati őrültségek, az biztos, de aki az átszerkesztett plakátra néz, jó eséllyel kuncoghat egyet.

false

 

Fotó: Beküldött fotó

 

„Amit csinálnak, az már a hülyeség, a szédítés legalja"

Varga Zoltán, a DK debreceni önkormányzati képviselője szerint amikor már nem volt értelme az észérveknek, alusisakot húzott a fejére, hogy megvédje magát a „kormányzati őrültségektől”. Akkor szólalt fel egy alusisakban a január végi debreceni közgyűlésen Varga Zoltán ellenzéki politikus, amikor a „bevándorlásszervező Soros-szervezetek elutasításáról szóló határozati javaslatról” tárgyalt a képviselő-testület.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 11., 16:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  bétom
  2018. február 12., hétfő 10:23
  Meg kellene próbálni Orbánra is ráadni egy ilyen alusisakot, hátha észre térítené!
 2. 3
  rworse
  2018. február 12., hétfő 10:19
  Az erdészeti egyetemen ráadásul baleknak hívják a gólyákat.
 3. 2
  tiszapolgári
  2018. február 12., hétfő 07:10
  Sajnos nem annyira vicces, hanem nagyon is komoly. Soros afrikai gólyákat telepítene át a magyarországi egyetemekre, arra kényszerítve a magyar fiatalokat, hogy azok a felsőoktatás helyett a szakképzésben helyezkedjenek el. Pár év, és fekete mérnökök, orvosok, tanárok fogják egzecíroztatni a magyar pékeket, ápolókat, gázszerelőket.
 4. 1
  rworse
  2018. február 11., 18:50
  Hajrá átragasztók.

Komment írásához