Széles Gábor olyan interjút adott, hogy abba az egész világmindenség beleremeg

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 24., 19:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Majdnem miniszter lett belőle.

Az EgerHíreknek adott interjút egy gazdasági fórum előtt az ember, aki valószínűleg az összeesküvés-elméletek és konteók egyik legnagyobb magyarországi terjesztője, bizonyítja ezt a Facebook-oldala is. A Széles Gáborral készült beszélgetésben csodálatos mondatok hangzanak el, mi most kiválogattuk a legjobbakat, amelyek bizonyítják, mennyi, de mennyi mindent vesztett ez az ország azzal, hogy Széles nem maradt inkább a politikai pályán.

Kiderül például az interjúból, hogy miféle újságírókat nem szeret Széles Gábor:

Ketté kell választani a dolgot. Ha nem az én »oldalamról« érkezik az újságíró, akkor felmerül, hogy ellenséges céllal készít interjút, azért, hogy kifigurázhasson. Ebben az esetben természetes, hogy elvárom a rögzítést. De sajnos van egy másik tapasztalatom is, sokszor a »mi oldalunknak« is adtam már interjút, akik vagy felkészületlenek voltak vagy úgy vitték bele a saját gondolataikat az anyagba, hogy elcsúszott a súlypont.

De azt is elmondja, miért nem lett miniszter:

(…) Sokszor szóba kerültem, de voltak objektív okai is, hogy nem kerültem be a kormányba. 2010-ben például azért nem, mert előtte egy évvel súlyos vírusfertőzést kaptam, ami megtámadta az egyensúlyozó ideget. Orbán Viktor többször járt nálam, gazdasági témákról beszélgettünk, de látta, hogy milyen állapotba kerültem. Körülbelül 1,5-2 évbe telt, mire felépültem. Bizonyos szempontból a legrosszabb időszakban jött a betegség.

false

 

Fotó: YouTube/Echo Televízió

És hogy bánta-e, hogy végül mégsem lett miniszter?

„Akkor igen, bántam, mert az esélyem megvolt. De valószínűleg akkor sem lettem volna, mert Simicska Lajos mindig ellenségének tekintett. Az okokat nem tudom, életemben talán kétszer beszéltünk. Ő maga akadályozta volna meg a kinevezést.”

A legizgalmasabb kérdés pedig nyilván az, hogy Széles jövőre is támogatni fogja-e a Fideszt. Szerencsére erre is választ kapunk:

„Közvetett formában biztosan. Az Echo Telelvízió megalapítása is ezt a célt szolgálta. 2004-től 2010-ig legalább 6 milliárd forintot tettem bele a médiába. Az idei választásokból inkább a példamutatásommal szeretnék részt vállalni, azzal, hogy kiállok az elveim mellett.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 24., 19:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2017. november 25., szombat 16:50
  Mindig különösen szomorú, ha egy ember mentális leépülése a nyilvánosság előtt folyik. De egy Széles szintűen gonosz ember esetében nem igazán tudok részvétet érezni.
 2. 4
  rworse
  2017. november 25., szombat 16:48
  Széééles Gábor,
  Gatyába táncol,
  Felesége bugyiba,
  Úgy mennek a dutyiba.
 3. 3
  harcolj
  2017. november 25., szombat 11:01
  Szerintem Szélesnek nincs is egyensúlyszerve, hiszen rá nem hat a gravitáció. Súlytalan. Agyilag már teljesen. Ott már rég kikapcsolták a gravitációt, ezzel egy agysúlycsoportba került galambocskájhúslevessel.
 4. 2
  Cyrano
  2017. november 25., szombat 08:33
  "2010-ben például azért nem, mert előtte egy évvel súlyos vírusfertőzést kaptam, ami megtámadta az egyensúlyozó ideget."
  Szerintem jóval előbb. Azóta is körbemegy, erősen jobbra dőlve.
  De így van ezzel mindenki aki a korábbi állampárt kegyét kereste. A mostani állampártra váltott, és túllihegi a szerepét.
 5. 1
  tiszapolgári
  2017. november 24., péntek 21:29
  Ő a „Hat milliárd kipengetéséért és a súlypontelcsúszás visszapöcköléséért felelős miniszteri biztos”.

Komment írásához