Szintet léptek: a Fidesz szerint nemcsak az Európai Unió, de már az ENSZ is Soros György zsebében van

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 27., 10:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Meg mindenki.

Péntek este az m1 esti műsorában Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár bedobta az újabb fideszes bűzbombát, és kijelentette: az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely „kísértetiesen hasonlít Soros György tervére”.

Indítsunk plakátkampányt az ENSZ ellen is!

Indítsunk plakátkampányt az ENSZ ellen is!

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Tuzson kifejtette: Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt. Ez most az ENSZ-ben „szintet lépett”. Egy olyan csomagon dolgoznak, amelynek célja a migráció felerősítése a világban. A szervezet szorgalmazza, hogy az országok nyissák meg határaikat, bontsák le a jogi határzárakat, továbbá részesítsék előnyben azokat a szervezeteket, amelyek erősítik a migrációt – mondta. Van egy sejtésünk arról, hogy Tuzson feltételezéseinek mennyi az igazságtartalma, de ez a Fidesznél egy ideje úgysem számít.

Tehát jobb, ha felkészülünk: Soros György és Brüsszel után itt lehet az új ellenség, az ENSZ. Ha az EU-val a határzár költségeinek felét akarná kifizettetni Orbán, az ENSZ-hez milyen számlával fordul majd?

Soros szerint Orbán Viktor akkor tért rossz útra, amikor gazdaggá tette az apját

Nem tegnap, de még csak nem is nyolc éve. A maga valójában próbálja meg bemutatni Orbán Viktort a Financial Times Magazine. A magyar miniszterelnökről közölt portré igen részletes, végigköveti pályáját és politikai pálfordulásait. Bár Orbán nem nyilatkozott a lapnak, mások szívesen: Fodor Gábor vagy épp Szijjártó Péter mellett Soros György is elmondta, mit gondol.

 

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 27., 10:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  Cyrano
  2018. január 27., szombat 17:54
  Megfenyegették az ENSZ-et, hogy kilépnek.
  Lett is nagy kapkodás.
  Keresik a térképen, hogy hol is vagyunk.

Komment írásához