Thuróczy Szabolcs: „A szexdomina másképp kavart fel”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 26., 07:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A krematóriumtól a swingerklubig hosszú utat jár be a színész a Tabukról tabuk nélkül című sorozat műsorvezetőjeként.

false

 

Fotó: Németh Dániel

Legfrissebb, ma megjelent lapszámunkban interjút olvashatnak Thuróczy Szabolccsal, aki új szerepben, műsorvezetőként és beszélgetőtársként mutatkozik be a Spektrum október 27-én induló, Tabukról tabuk nélkül című sorozatában.

Magyar Narancs: Nem csak felkonferálja a látottakat, de beszél is a szereplőkkel – ez több mint a konferanszié feladata, de kevesebb, mint a klasszikus riporteré.

Thuróczy Szabolcs: Viszonylag rövid idő alatt kell belelátni egy-egy világba, egy-egy életbe. Másfél-két órám volt rá. Több felkavaró élmény is ért, például annak a velem egyidős férfinek a története, aki 10 éves volt, amikor az apja a szeme láttára ölte meg a nagyszüleit. A szexdomina másképp kavart fel. Kérdeztem tőle, mi szeretett volna lenni gyerekkorában, mire azt felelte, hogy műtős. És most a fantáziája nagy részét az tölti ki, hogy szexsegédeszközöket talál ki. Olyan volt nála, mintha egy középkori kínzókamrába csöppentem volna. Nagyon nagy élmény volt, a szó minden értelmében, a filmben szereplő, fiatal meleg párral találkozni: az egyikük budapesti, a párja vidéki. 18 éves koráig egyetlen mondatot sem tudott beszélni a problémáiról a szüleivel. Majd szinte elmenekült otthonról, Pestre jött. Hosszan sorolhatnám a történeteket.

Köves Gábor interjúját teljes terjedelmében a legfrissebb Magyar Narancsban olvashatják.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 26., 07:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához