A John Lewis idén horkoló szörnyeteggel várja a karácsonyt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 10., 17:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Cukibb lesz-e a tavalyi bokszernél?

A karácsony közeledtének kétségbevonhatatlan jele, hogy a John Lewis brit áruházlánc előrukkolt szokásos karácsonyi reklámfilmjével. A tavalyi, boldogan ugrándozó bokszeres hirdetést elég nehéz volt felülmúlni, arról nem is beszélve, hogy az elmúlt években folyamatosan zseniálisabbnál zseniálisabb reklámokkal rukkoltak elő.

Idén ezért nagyon komolyan vették a forgatást: a kétperces hirdetést az a Michel Gondry készítette, aki az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet jegyezte, a zenét pedig egyenesen a Beatlestől kölcsönözték: az 1969-es Abbey Road albumon megjelent Golden Slumbers című számot az Elbow nevű rockzenekar dolgozta fel és játszotta a reklámfilm alá. A két perc ezúttal hétmillió fontjába került az áruháznak.

A John Lewis-nak ezúttal is sikerült egy cuki főhőst találni a karácsonyt váró kissrác mellé: ő az ágy alatt horkoló szörnyeteg, Moz, akinek a kiskutyaszemeinél csak a szíve nagyobb.

Hogy jobb-e, mint a tavalyi? Nézzék meg, és döntsék el!

John Lewis Christmas Ad 2017 – #MozTheMonster

Click here to continue the story and make your own monster: http://bit.ly/2mboXgj Joe befriends a noisy Monster under his bed but the two have so much fun together that he can’t get to sleep, leaving him tired by day. For Christmas Joe receives a gift to help him finally get a good night’s sleep.

(Guardian)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 10., 17:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához