Bödőcs Tibor: „Nem tudják, hogy vidéken kik állnak a flippergépek mellett, és mit mondanak”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 17., 17:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Nem a minőség számít, hanem a retyerutya.”

Bödőcs Tibor most épp a 24.hu-nak adott interjút, és a humorista mint mindig, hozta a formáját.

Bödőcs szerint az embereknek „Több információs buborékból kéne tájékozódni. De ma van a közöny meg a vakhit. Az egyik csapat mindent elhisz, a másik meg azt mondja, nem érdekli a politika, mert olyan mocskos. Szerintem ez önfelmentés. Épp ezért kell vele foglalkozni, ha nem lenne ilyen, nem kellene. (...)

A legnagyobb bajom az a pártokkal, erről beszélgettünk a minap Ceglédi Zolival – mert ő is megjelent a Dumaszínház holdudvarában, illetve le is szállt – szóval az a baj, hogy nem ismerik Magyarországot. Nem tudják, hogy vidéken kik állnak a flippergépek mellett, és mit mondanak. És hogy ők jobban éljenek, az igazán bonyolult kérdés, meg felismerni, hogy mindenki számít. Nem akarok elmenni Tarr Béláig, de mindig oda jutok, ő szerintem az igazi krisztusi alapállásból készített filmeket. Mindig el is mondja, hogy az emberi méltóságért küzd minden művével. Apropó, új felvétel van Tarr Béláról a YouTube-on. (...)

Ott tartottunk, hogy nem tudja a politika, mi van vidéken. Más?

Hát hogy például nem a minőség számít, hanem a retyerutya, a protekció. Van az a Petri-mondat, hogy „arról akarok írni, miért nem lehet itt normálisan élni”. Miért így működik? (...)

Nem ismerik fel, hogy nem jó! Nem gondolom, hogy az emberek hülyék, de próbálom megérteni, miért látják ennyire máshogy sokan.”

A humorista mindemellett azt is elmeséli az interjúban, hogy sokan sokszor keresték már meg, hogy különböző formában álljon oda demonstrációk vagy egyéb rendezvények mellé.

„Mondtam, hogy én alkotással tudok együttműködni. Szóval én ilyen kódokkal akarom elmondani a véleményemet. A hatalom nevetségessé tételének fontosságáról beszél ez a szerb diktatúraszakértő csávó is, nem?”

Míg arra a kérdésre, hogy kivel működne még együtt, hogy Vona Gábor játszik-e, csak annyit mondott:

„Hát azért az egy határvonal. A Vona egy párt elnöke. Nácik voltak egy pindurit, aztán most nem, hisz a kormány ellopta a Goebbels Horror Picture Show-t.”

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 17., 17:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  tiszapolgári
  2017. október 17., kedd 21:37
  5

  Békegalamb lemond Bödőcsről, egyúttal a kedves Narancsról is lemond, néhány elvadult kommentelő zokogásban tör ki. Persze a pártoknak fogalmuk sincs róla, hogy mit siratnak, és hogyan kellene őket megvigasztalni, ha lehet egyáltalán.
  Honnan is lenne fogalmuk, amikor a pártok azt sem tudják, kik állnak a vidéki flippergépek mellett, és miket mondanak (milyen lábjegyzeteket fűznek a flipperezés nevű kultúrjátékhoz).
  Ilyeneket: Ne bazd meg geci, verem a szádba. Vagy: Mondd meg anyádnak, ne zavarjon. Vagy: Mondd meg anyádnak, adjon pénzt.
 2. 6
  kanálgép
  2017. október 17., kedd 20:40
  Azt kéne kiírni rájuk, hogy "megvédjük a standunkat"!
  ---
  re:
  reuters
  Jut eszembe, hazafelé kis standokat láttam "Megvédjük Magyarországot" tábla alatt.
  Meg vagyunk támadva?
 3. 5
  galambocskám
  2017. október 17., kedd 20:30
  Csak én akarok lemondani róla, akármilyen rworse.

 4. 4
  rworse
  2017. október 17., kedd 19:54
  Bödőcs monnyon lá!


 5. 3
  galambocskám
  2017. október 17., kedd 19:15
  Kedves Narancs, nem fogsz szeretni - na nem mintha eddig azt tetted volna - de ez a bödöcs közhelyeken kívül, méghozzá baromira lejáratott közhelyeken kívül mást nem mond.

  ""Mondtam, hogy én alkotással tudok együttműködni. Szóval én ilyen kódokkal akarom elmondani a véleményemet."

  Ez valami különösen ótvaros baromság.

  Híved: grrr néni
 6. 2
  reuters
  2017. október 17., kedd 18:19
  Bödőcs Tibor Soros ügynök. Aki ilyet mer mondani szeretett pártunkról és kormányunkról: ti. hogy ellopták a Goebbels Horror Picture Show-t, az csakis Soros ügynök lehet.
  Jut eszembe, hazafelé kis standokat láttam "Megvédjük Magyarországot" tábla alatt.
  Meg vagyunk támadva?
 7. 1
  tiszapolgári
  2017. október 17., kedd 18:12
  Bödőcs Tibor ukrán ügynök. Például abban a mondatban, hogy „Nem gondolom, hogy az emberek hülyék, de próbálom megérteni, miért látják ennyire máshogy sokan", egyértelműen Putyin elnök és Lavrov orosz külügyminiszter ellen akarja felhergelni a jónépet. De az is lehet, hogy ír ügynök, és a britekről beszél.

Komment írásához