Egy szexista reklám kimaxolta az ostobaságot

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 05., 10:43
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mégis, ki a francnak jutott eszébe ez?

A kazah Chocotravel utazási portálnak (ami első ránézésre nagyjából olyan, mint a Kayak, vagyis repülőjegyet tudunk rajta venni, szállást tudunk foglalni, autót bérelhetünk) az jutott eszébe, hogy csinál egy olyan 22 másodperces reklámot, amelyben a félig vagy majdnem teljesen meztelen légiutas-kísérők vetkőznek tovább, mindössze egy kereső takarja őket. Úgy tűnik, a hülyeség és szexista hozzáállás nem csak a földnek ezen részén éli boldogan a világát.

Bizarre advert for Kazakhstan's Chocotravel has NAKED stewardesses

A travel company's outlandish advert featuring nude air hostesses has gone down like a lead balloon with customers. Kazakhstan's Chocotravel released a video promoting their budget flight services, which adds nothing to the price of a plane ticket. But the bizarre footage hasn't had the desired effect, with customers lambasting the company as sexist .

(BBC)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 05., 10:43
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2017. augusztus 06., 11:22
  Cheyenne

  Persze, valószínűleg modellek, de nem biztos.

  Nem biztos, hogy tudhatni az Iran Air-rel Kazahsztánba repülni.
 2. 4
  Cheyenne
  2017. augusztus 05., szombat 14:09
  @rworse:

  Azért nem vagy ennyire naiv, hogy azt hidd, az ott dolgozók meztelenkednek. Ez reklám. Nyilvánvaló, hogy nem ezekkel a modellekkel találkozol a gépen (ha igen, akkor azonnal nyomulok kazahsztánba oda-vissza röpködni), de azt sugallhatja, hogy ilyen csinos hölgyek szervírozzák a hűsítőket. Férfiak meg azért nincsenek a reklámban, mert nők dolgoznak náluk. Ahogyan a legtöbb légitársaságnál. Ez micsoda szexizmus!!! Követeljenek a nők több férfi stewardot! Ha pedig az utas a reklámon felháborodik, akkor javaslom, hogy az Iran Air rel repüljön, ott mindenki bekendőzve dolgozik. Semmi szexizmus Iránban!
 3. 3
  rworse
  2017. augusztus 05., szombat 12:38
  Cheyenne

  Repjegyirodát női testtel? Főleg, ha a légikísérők teste? Biztos jó ez?
  Például csokit meg például a kolumbiai kakaószedők testével?
 4. 2
  rworse
  2017. augusztus 05., szombat 12:30
  Ez seholsincs a Csacsogó Vaginákkoz képest, amely ugyan nem feltétlenül szexista, ellenben csimborasszóbárgyú.
  https://www.youtube.com/results?search_query=csacsog%C3%B3+vagin%C3%A1k
 5. 1
  Cheyenne
  2017. augusztus 05., szombat 11:18
  Elképzelem a Mancs által szexizmusmentes jövőt. Sehol fedetlen testek. Mindenhol begombolt férfiak, nők, a'la brezsnyevi barokk! Éljen! Minden női és férfi test mutatása szexizmus. De hát végre! Had legyenek a férfiak és a nők és a melegek stb. szexisták. A libidó hozzánk tartozik mint a nemiségünk! Én inkább amellett kardoskodnék, hogy készüljenek izmos macsókkal reklámok nedvedző puncijú nőknek (nőknek, akik nem kevésbé szexisták, mint a férfiak, sőt!), melegeknek stb.

  Mert mindez azért nem történik, mert a vállalatok gyávák, nem merik bevállalni, (melegekkel, elismerem, kockázatos), de a női szépítő és divatreklámok legalább ennyire az erotikáról szólnak, mint ez, pedig a célközönség a nők!

  Szar világ lesz az, ahol nem mutatható meg a férfi-női lmbt test szabadon. Vagy akkor a prájd isszexista, ahol bátran mutogatják magukat? Nem veszitek észre, hogy ugyanszt a dumát toljátok, mint azok a szörnyű vaskalaposok, akik megköveznék a felvonulók extremitását?

Komment írásához