Mészáros Antónia otthagyta az ATV-t

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 10., 21:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

És az egész magyar médiát.

Mészáros Antónia a ma esti Egyenes beszédben jelentette be, hogy távozik a médiából. Az ATV helyett az ENSZ Gyermekvédelmi alapjához megy, ő lesz az UNICEF magyarországi ügyvezető igazgatója. Ma volt utoljára képernyőn, helyére Demcsák Zsuzsa érkezhet.

Mészáros lapunknak adott februári interjújában többek között arról is beszélt: zavarta, hogy az ATV is bemutatta a kormány menekültek elleni kampányvideóit, de ő inkább azzal foglalkozott, mi volt képernyőn a reklámblokkok előtt és után.

„Az ember ne hagyja magát" - Mészáros Antónia műsorvezető

Műsora, a Szabad szemmel megszűnt, de Kálmán Olga távozása után Rónai Egonnal váltásban megkapta az Egyenes beszédet. Az ATV műsorvezetőjével a vitákkal járó adrenalinfröccsről, a smink szerepéről és Orbán kétértelmű jovialitásáról beszélgettünk.

Mészáros Antónia az ELTE angol szakán diplomázott, dolgozott a BBC-nél, politikai háttérműsorok készítésével foglalkozott. 2006-ban került az MTV-hez, A szólás szabadsága és Az Este című műsorokat szerkesztette, utóbbit vezette is, az MTV-s munkával párhuzamosan pedig dokumentumfilmeket forgatott a BBC Worldre. Az Orbán Viktorral készült 2010. júliusi beszélgetése után levették a politikai műsorokról, majd 2011 nyarán elbocsátották a köztévétől – ezután került ATV-hez.

(Index)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 10., 21:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  szegedi789
  2017. július 11., kedd 20:14
  Az átévé, hát hogyis fogalmazzak finoman, egy csöppet eklektikus.
  T.képpen milyen tévé akar lenni ?
  Némethsanyi bá' agymosó (inkább -zsibbasztó) performanszai, az amerikai változat, 300as klub, két sorosozó reklám közepette sasjózsi, erzsébetkártyás promó, csisztu szálloda rekláma, hajdúpetike nézhetetlen valamije... stb. stb.
  Volt az Egyenes beszéd és híradó. Ja , meg van ilyen "elemző" dumcsija a nap híreinek, amin mindig az a tucat arc vesz részt, akik vetésforgóban köröz atv-hírtv-echo légterében. Ez dettó igaz a csatttra is. Reggeli műsor gyenge az idegesítő krúggal, bomberával, élettelen gajdossal, na meg kárászrobika... Na, inkább abbahagyom.

  Havas henrik szerepeltetése meg mindig nagy talány számomra. Felkészülés és alázat nélkül, illetve kőbunkó nézetekkel ilyen sokáig húzni a tévében , maga a csoda. Vagy a nagy magyar média nyomor...
 2. 7
  yoyo
  2017. július 11., kedd 19:29
  Miután 2010-től több hullámban elbocsátották, ellehetetlenítették a közéleti újságírás derékhadát, végképp agyrém, hogy nem a partvonalra kerültek kapnak lehetőséget, hanem a fosbulvárból "igazolnak" "húzóneveket".
 3. 6
  zabrazabra
  2017. július 11., kedd 16:11
  Demcsák, Kárász, Hajdú, Csisztu... katasztrofális az egész.
 4. 5
  Világos
  2017. július 11., kedd 13:18
  Valami "Hullámverés" lehetett az ÁTV-ben. egyidőben nem voltak kritikusak a kormánytagokkal
  szemben ha személyekről volt szó. Feltehetően a közönség nyomására visszaálltak.
  Azt lehet tapasztalni, hogy mégis szabad a függetlenség. De ezt csak belülről lehet tudni.
  A HIR TV és az RTL viszont igazi.


  i
 5. 4
  Valakicske
  2017. július 11., kedd 12:01
  Mióta belengették, hogy demcsák zsuzsa jön és az EB-et fogja vezetni, várható volt, hogy feláll ... azért egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. Demcsák a tv2-ben pont helyén volt, lecsúszott énekesekkel és lejárt szavatosságú bulvárcelebekkel jól elrihegett-röhögött.
  Az EB-be beültetni nevetséges.
 6. 3
  tiszapolgári
  2017. július 11., kedd 09:40
  Én is sajnálom, és mindent jót kívánok neki. Szerintem jól döntött, én sem akarnék olyan csatornánál dolgozni, amelyik képes a híradójában bemondani, hogy „az Esti Frizbi ezen a héten is bekerült a harminc legnézettebb műsor közé.”
  Én jó ideje átszokóban vagyok a Hír TV-re, az ATV-n már csak két dolog szokott tetszeni, Rónai Egon profizmusa és Gyurácz Eszter mosolya.
 7. 2
  szegedi789
  2017. július 11., kedd 08:06
  Az atv a volt tévékettősök menedékhelye ??? Vagy egy olyan tribute csatorna lett ???
  Demcsák Zsuzsára rábízni egy Egyenes beszéd - f. műsört, hááát, nem épp a szakmai tisztánlátásra utal ...
 8. 1
  rworse
  2017. július 11., kedd 00:01
  Kár érte. UNICEFET más is tud vezetni.

Komment írásához