Orbán Viktor mint Mr. Szélsőjobb

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 23., 20:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Newsweek címlapra tette a magyar miniszterelnököt.

Hosszú cikket közöl a Newsweek Orbán Viktor politikájáról, a lap nemzetközi kiadása pedig vélhetően a miniszterelnököt teszi címlapra – legalábbis egy ilyen fotót szúrt ki az Index.

A cikk első körben Lázár János bécsi videójáról emlékezik meg, majd sorra veszi az elmúlt néhány év fontosabb orbáni pillanatait, ilyen a 2015-ös menekülthullám után felhúzott kerítés, vagy az agresszív Soros-elleni kampány. Szó esik Orbán korábbi politikai pályafutásáról is, és részletezik a 2010 utáni konkrét intézkedéseket, például az új alkotmány elfogadását, vagy a határon túli magyaroknak adott szavazati jogot.

A Newsweek újságírója egyébként Orbán családjával is foglalkozik, leírja, hogy a miniszterelnök egykor egy egyszobás vidéki házban élt, jelenleg pedig iszonyú vagyonnal rendelkeznek, és megemlíti a Tiborcz ellen folyó OLAF-nyomozást is.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 23., 20:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  tiszapolgári
  2018. március 24., szombat 13:28
  5

  Newsfake.
 2. 5
  rworse
  2018. március 24., szombat 10:33
  A Newsweek a Soros-hálózat része. Ha a Newsweek nyerné az ober ENSZ választásokat, az egész világ bevándorlóország lenne, még Szíria és Sierra Leone is.
 3. 4
  reuters
  2018. március 24., szombat 10:20
  tiszapolgári

  ja, én is nagyon büszke vagyok
  de arra még inkább, hogy elég régóta írogatom, hogy ov lenyúlta a jobbik legszélsőségesebb választóit
  Kádárt azért ne keverjük ide
  ő azt mondta, hogy aki nincs ellenünk az velünk van
  na, igen, az diktatúra volt
 4. 3
  tiszapolgári
  2018. március 24., szombat 10:08
  Nekünk, magyaroknak, újabban elég jó a külföldi sajtónk, régen alig-alig kerültünk be a világlapokba, mostanában viszont gyakrabban foglalkoznak velünk, és erre büszkék lehetünk.
  Gabor Zsazsa híres bomójával: nem az a fontos, hogy szélsőjobbos-e vagy kádárista az, akiről írnak, hanem, hogy hogyan tudjuk majd levakarni magunkról az újabb és újabb réteg mocskot.
 5. 2
  szegedi789
  2018. március 23., péntek 22:57
  helyesen: mi nem volt akkor, ami ma van... ?
 6. 1
  szegedi789
  2018. március 23., péntek 22:55
  Bezzeg, amikor e lap egy apró bajszott helyezett el a vezér, a mini elnök, a nemzetörökösorbánviktoriértelembenvettorbánviktorjának szent orcáján, akkor volt ám nagy (és érthetetlen) nyafi még az ún. ballib. térfélen is.
  (Pedig kerítés, etnicista gyűlöletkeltés, politikai hullarablás, migránsozás, állami dezinformációs kampányok, stb., stb. , mi nem volt akkor, ami ma nem...???)

Komment írásához